Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τους...πιάσαμε στο φιλότιμο

Στο ΣΠΟΡfm Μαγνησίας μίλησε σήμερα το πρωί ο Άκης Πέτρου, γενικός αρχηγός της ΠΑΕ
...στην εκπομπή των Ευθύμη Χούτα και Δήμητρας Παλαιοδημοπούλου. Ο κ. Πέτρου αναφέρθηκε αρχικά στα οικονομικά της ΠΑΕ και έπειτα εξήγησε όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, εξάροντας τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.

Ο Άκης Πέτρου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η ομάδα έφερε ονόματα, πλήρωσε, στόχος ήταν να αλλάξει κατηγορία. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν μεγάλα μόλις έσκασε αυτό του Τικάο, δυστυχώς κανείς δεν το περίμενε", ενώ συμπλήρωσε πως "δεν μπορείς να είσαι με 100-200 άτομα στο γήπεδο όταν είσαι Ολυμπιακός Βόλου. Αυτοί οι άνθρωποι της διοίκησης έκαναν την προσπάθεια, στα δύσκολα δεν στηρίχθηκαν όπως θα έπρεπε, δεν είχαν την κατάλληλη αντιμετώπιση. Η ΠΑΕ οφείλει στους παίκτες ένα μισθό του Δεκεμβρίου και μια δόση συμβολαίου. Δεν υπήρχε συσπείρωση και κοιτάξαν όλοι να κάνουν έναν πόλεμο. Δεν ρίχνω την ευθύνη στον κόσμο, αναγνωρίζω ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Από την στιγμή που υπάρχει πρόβλημα, ο υγιής κόσμος τους δέκα αυτούς (που κάνουν κριτική) πρέπει να τους απομονώσει»

Για τα όσα έγιναν πριν το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, τοποθετήθηκε και ανέφερε: 

«Την περασμένη εβδομάδα που δεν υπήρχε διοίκηση. Έκαναν μια κίνηση ο κ. Τσεκούρας να μαζέψει κόσμο, να βρεθεί μια λύση. Αυτοί που κελαηδάνε, δεν βάλαν ούτε ένα ευρώ. Αυτοί που κάνουν τον πόλεμο και βγάζουν ανακοινώσεις κατά της διοίκησης, δεν βάλαν ούτε ευρώ. Με φωνάζει ο κ. Τσεκούρας και μου λέει "Άκη τι κάνουμε". Ήρθε στα αποδυτήρια ο ίδιος κι άκουσε τους ποδοσφαιριστές. Του είπαν "θέλουμε σαν εγγύηση 30.000 ευρώ". Δεν τους ενδιέφερε το σήμερα, αλλά να υπήρχε συνέχεια. Αυτό έγινε την Τρίτη. Την Πέμπτη, μου λέει ο κ. Τσεκούρας για την προσπάθεια. Του είπα "εγώ σου υπόσχομαι, από τους 15 που έχουμε, τις έξι καινούργιες προσφυγές, να σου χάσω έναν". Παρασκευή πρωί μου ζητήσαν τηλέφωνα παικτών. Όλοι είχαν φύγει. Αλλά τα παιδιά είχαν κρατήσει το λόγο τους, περιμέναν. Ένας είχε φύγει, ο Παναγιώτου που είχε καλή πρόταση. Τα παιδιά είχαν φύγει από την πόλη του Βόλου. Έκαναν προσφυγή. Οι παίκτες δεν πείστηκαν. Ξαφνικά η πρώην διοίκηση συν τους μεγαλομετόχους είπαν να δώσουν παράταση ζωής και παίρνουμε απόφαση, να κάνουμε μια προσπάθεια μήπως σώσουμε την ομάδα. Πήρα τηλέφωνο όλους τους παίκτες και τους είπα να είναι στο "περίμενε". Πήραν τηλέφωνο και οι παράγοντες οι ίδιοι. Έγινε προσπάθεια "παιδιά ελάτε να δώσουμε ζωή, κάντε το για την ιστορία της ομάδος". Τους χτυπήσαν στο φιλότιμο. Ήρθαν αποκλειστικά να παίξουν μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Με εννιά παλικάρια παίξαμε και η ομάδα δεν τιμωρήθηκε.»

Σχολίασε τέλος πως οι παίκτες έφυγαν γιατί δεν πήραν τις εγγυήσεις από την επταμελή επιτροπή για τα 30 χιλιάρικα, αλλά έπαιξαν χωρίς να πάρουν αυτά τα λεφτά γιατί τους έπεισε η προηγούμενη διοίκηση με άτομα που γνώριζαν.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...