Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Πνέει τα λοίσθια η ομάδα μας!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν να μείνουν ελεύθεροι!
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα, τον εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, Θάνο Θεοδώρου και τον αντιδήμαρχο, Δημήτρη Πέγιο είχαν πριν λίγο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Στην συνάντηση δεν παραβρέθηκε ο Αχ.Μπέος.

Ωστόσο, λύση για το μέλλον των «ερυθρόλευκων» δεν βρέθηκε. Μετά το τέλος της επαφής αυτής οι αρχηγοί της θεσσαλικής ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν γνωστό ότι οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους επιθυμούν τη λύση των συμβολαίων τους άν δεν πάρουν εγγυήσεις για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:


«Εμείς οι εναπομείναντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρουσία του εκτελούντα χρέη Δημάρχου κ. Θάνου Θεοδώρου και του Αντιδήμαρχου κ. Δημήτρη Πέγιου.

Ωστόσο από τη συνάντηση αυτή δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε πλήρως τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Ωστόσο επειδή είμαστε οικογενειάρχες και επαγγελματίες ζητάμε την άμεση λύση των συμβολαίων μας, εκτός αν μας εγγυηθούν ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκ μέρους όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών
Οι αρχηγοί
Δημήτρης Αρβανίτης
Σταμάτης Καρράς
Νίκος Μπουτζίκος
»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...