Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Αφήνετε στάχτες....

Ευθεία επίθεση των οργανωμένων στην αποχωρούσα διοίκηση του Ολυμπιακού μετά την συνέντευξη-παρωδία.Οι Austrian Boys με ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως η διάλυση της ομάδας έχει υπογραφές και ονοματεπώνυμα.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:
«Μετά και τη χθεσινή συνέντευξη παρωδία και υποτίμησης της νοημοσύνης του φίλαθλου κόσμου – αλήθεια, γιατί καλέσανε τους δημοσιογράφους και στηθήκανε εκεί για να διαβάσουν απλά μια ανακοίνωση, χωρίς να δεχτούν ερωτήσεις –αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κατάσταση στην ομάδα μας είναι δραματική.

Η κατάσταση αυτή όμως και η χθεσινή μαύρη σελίδα για την ομάδα μας, έχει υπογραφές και ονοματεπώνυμα και μάλιστα όχι μόνο των χθεσινών 7 …αλλά και όσων τους στήριξαν και τους στηρίζουν.

Δεν υπάρχει πλέον όμως, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άνθρωπος στο Βόλο που να πείθεται από τις χθεσινές αστειότητες. Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μια διοίκηση ομάδας αποχωρεί στα μέσα της χρονιάς ...για σχόλια στο facebook και στα forum του Internet!!!

Αλήθεια, πείτε μας, πότε ως οργανωμένοι φίλαθλοι ζητήσαμε να φύγει η οποιαδήποτε διοίκηση της ΠΑΕ ; ΠΟΤΕ.

Αλήθεια, πείτε μας, πότε ως οργανωμένοι καταφερθήκαμε εναντίον των Βαρούτσικό – Τόρη; ΠΟΤΕ, 

Σεβόμαστε την περσινή επιτυχημένη προσπάθεια των δυο αυτών ανθρώπων βάση των συνθηκών που υπήρχαν, αλλά και την παλαιότερη τίμια ενασχόληση τους με την ομάδα.

Αλήθεια, πείτε μας, γιατί διαλύσατε το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. ενώ είχατε σκοπό να αποχωρήσετε, καθιστώντας πολύ δύσκολή - σχεδόν ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗ - την προσπάθεια ενασχόλησης με την ομάδα του οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου;

Αλήθεια, πείτε μας, όταν λέτε «…όποιος επιθυμεί λοιπόν να έρθει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας..» … ποιας ομάδας εννοείται; Της ομάδας που την οδηγήσατε να έχει 12 ποδοσφαιριστές;

Αλήθεια, πείτε μας, πότε θα μάθει ο κόσμος ποιος έχει και ποιος διαχειρίζεται τις μετοχές του Ολυμπιακού Βόλου;

Λοιπόν, εγκαταλείψατε το καράβι και αφήνετε στάχτες!

Όμως να ξέρετε κάτι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ΠΑΡΩΝ και δεν θα επιτρέψει άλλο να ξεφτιλίζεται η αξιοπρέπεια αυτού του συλλόγου. Με οποιαδήποτε αφετηρία και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα βρει το δρόμο του και το όνομα αυτό δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ. Να το καταλάβουν ΟΛΟΙ αυτό.»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...