Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πάμε στοίχημα στο VolosFans

Όσο οι bookηδες δίνουν στην Λάρισα τέτοιες αποδόσεις,θα τους γλεντάμε αλύπητα.
Πολύ λυπάμαι που κάνω τον μετα Χριστόν προφήτη,αλλά λόγω χρόνου χάνω πάντα το παιχνίδι της Παρασκευής και έτσι δεν έδωσα το φοβερό Χ στο Καρδίτσα -Λάρισα που έδινε 3.70!
Όπως έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα η Λάρισα αντιμετωπίζεται από τις στοιχηματικές ως απόλυτο φαβορί και οι λανθασμένες αποδόσεις είναι συνεχόμενες.Έτσι όταν είδα το γελοίο 1.50 για το διπλό μέσα στην Καρδίτσα πήγα με την μία κόντρα...Εντάξει για να μην το παίζω έξυπνος ακόμα και αν εγώ έπαιξα "ξερο" Χ ,η πρότασή μου θα ήταν υπό της...προστασιας της διπλής παραλλαγής που έδινε την εκπληκτική απόδοση του 2.15.Και όσοι είδαν το παιχνίδι διαπίστωσαν πως οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες.
Πάμε να δούμε τώρα τα παιχνίδια του Σ-Κ στα οποία όπως θα διαπιστώσετε δυσκολεύομαι να βγάλω σημεία.

Λάθος είναι η απόδοση του ΕΑΚ αφού ο άσσος έπρεπε να κυμαίνεται περίπου στο 1.80,οπότε...μακριά.Είναι αλήθεια πως τα παιχνίδι της FL είναι καλά διαβασμένα και...αναμενόμενα
Το μοναδικό που μυρίζει λάθος απόδοση είναι αυτό της Ριζούπολης,αλλά να πας κόντρα τον φορμαρισμένο Απόλλωνα; Ίσως μόνο σε λογική funbet.
Ο Ανατροπέλης ή...Εργοτέλης έχει βγει εκτός κουπονιού,αφού η Παναχαική κατεβαίνει Κρήτη με 5 παίκτες από την Ομάδα Νέων.
Στο Ρέθυμνο μόνο με τα γκολ μπορείς να παίξεις.

Έτσι θα διαλέξω τον άσσο της αλλοπρόσαλης Ζακύνθου η οποία ,κακώς για μένα. υπολογίζεται ως αουτσάιντερ στο παιχνίδι με τα Χανιά τα οποία απλά δεν είναι της εμπιστοσύνης από καμία...πάντα.Αν θέλετε κάτι πιο ασφαλές στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάτε στο under του 1.60.

Θα συμπληρώσω με Σούπερ Λίγκα και Κύπρο για να βγει μία αξιόπιστη τριάδα χωρίς πολλά πολλά σχόλια αφού ξεπέρασα το όριο των λέξεων του VolosFans :) 

Αναμονή για πιθανό update την Κυριακή το πρωί.

Οι προτάσεις μας συνοπτικά για τo Σάββατο:


  • Ζάκυνθος - Χανιά 1  (2.90)
  • Πανιώνιος - ΑΕΚ 1Χ (1.72)
  • Δόξα Κατωκοπιάς - Εθν.Άχνας goal-goal (1.70)
UPTD

Σωστές οι χθεσινές σκέψεις δεν μας έκατσε ο άσσος της Ζακύνθου.Σήμερα το παιχνίδι της FL πάλι για κόντρα είναι.Ρίσκο έχει ,αλλά οι απόδοση του Χ2 με βοηθάει να το βάλω τουλάχιστον ως ζητούμενο και όχι...ξεροσφύρι.


Οι προτάσεις μας συνοπτικά για την Κυριακή:


  • Τρίκαλα - Λαμία Χ2 (2.60)
  • Ξάνθη - Βέροια 1 (1.90)


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...