Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Χορτάσαμε από ανέξοδη κριτική

Η διοίκηση της ΠΑΕ έβαλε και..επίσημο πωλητήριο με ανακοίνωσή της.
Λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας η διοίκηση Πρωτοδικείου θέλησε να αποσαφηνίσει πως όντως η ομάδα είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε μίκρο η μεγαλο-επενδυτή βρεθεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Την ώρα που η ομάδα μας περνά μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, εξ αιτίας των δικών της οικονομικών προβλημάτων, που χρόνια τώρα συσσωρεύονταν, αλλά και της γενικότερης κατάστασης της χώρα μας, αντί της συμπαράστασης που εύλογα θα περιμέναμε από όλους όσοι διατείνονταν ότι την αγαπούν, γινόμαστε δέκτες κακόβουλων απόψεων και σχολιασμών.
Αφού ξεκαθαρίσουμε για πολλοστή φορά ότι όλοι εμείς που αναλάβαμε τις τύχες της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι, κινηθήκαμε ανιδιοτελώς και από τη βαθιά μας πίστη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα, που όλοι μας οφείλουμε να υπηρετήσουμε προσφέροντας με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχουμε, καλούμε όποιον μεγαλοεπενδυτή ή μικροεπενδυτή έχει τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρει, να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.
Σε αυτή την περίπτωση διαβεβαιώνουμε ότι οι μετοχές της ΠΑΕ θα του εκχωρηθούν με το συμβολικό αντίτιμο του ενός (1) ευρώ, ακριβώς γιατί σε κανένα από εμάς δεν υπάρχει έστω και σαν υστερόβουλη σκέψη η κερδοσκοπία στην ενασχόληση μας με την ομάδα που αγαπάμε.
Σε αντίθετη περίπτωση καλούμε τους επαγγελματίες αμφισβητίες και εκ του ασφαλούς «σωτήρες» να σταματήσουν τις διάφορες κακοήθειες περί «ομηρίας» της ομάδας και αν πράγματι έχουν και την παραμικρή ευαισθησία και ενδιαφέρον γι αυτήν, να συμπαραταχτούν και να δώσουν μαζί μας την σκληρή μάχη για το μέλλον της.
Από άκοπη και ανέξοδη κριτική χορτάσαμε, είναι η ώρα για πράξεις ουσίας.»



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κύριες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...