Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Βοηθήστε μας να κάνουμε το κάτι παραπάνω!

Την έκκληση για την συμμετοχή του κόσμου στο γήπεδο έκανε η διοίκηση του Ολυμπιακού.(ηχητικό)
Στην σημερινή συνέντευξη τύπου Βασίλης Κούκιος και Κώστας Θεοδώρου ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν τα πάντα για να ξεπεράσει η ομάδα τις δυσκολίες και ζήτησαν το αυτονόητο.Την συμπαράσταση των ερυθρόλευκων φιλάθλων που φέτος δείχνουν απογοητευμένοι να απέχουν από τις κερκίδες.

Ο πρόεδρος την ομάδας κος Κούκιος ξεκίνησε αναφέροντας:

«Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Η ομάδα ετοιμάστηκε και προχώρησε. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα που πρέπει να τα μοιραστούμε μαζί σας. Δεν θέλω να γίνω γραφικός. Είμαστε διοίκηση πρωτοδικείου. Καλούμαστε να διαχειριστούμε καταστάσεις για να επιβιώσει και να προχωρήσει η ομάδα. Τον Αύγουστο είχαμε ανταπόκριση από επιχειρηματίες του Βόλου, ώστε να φτάσουμε μέχρι εδώ. Γνωρίζαμε ότι από τον ΟΤΕ TV και Football League δεν θα παίρναμε χρήματα, καθώς έπρεπε να παραχωρηθούν για οφειλές που υπήρχαν, για να μπορέσει να ξεκινήσει η ομάδα. Εμείς, όμως προχωρήσαμε. Η ομάδα είναι υγιής. Δεν γίνεται να έχουμε αυτά τα εισιτήρια στο γήπεδο. Εμείς είμαστε καψούρηδες, αγαπάμε τον Oλυμπιακό Bόλου και θα συνεχίσουμε. Το ''ή Τώρα ή Ποτέ'' σημαίνει δύο πράγματα. Το ''Τώρα'' είναι ότι προχώρημα για να βγούμε κατηγορία. Το ''Ποτέ'' σημαίνει ότι δεν υπάρχει αύριο.

Βρισκόμαστε σε επαφή με τον Τικάο. Μέσα στο Δεκέμβρη θα τελειώσει. Ότι και να γίνει θα προχωρήσουμε. Δεν θα αφήσουμε την ομάδα, όμως ζητάμε ένα πράγμα. Βοηθήστε τον Ολυμπιακό και την πόλη να βρεθεί εκεί που πρέπει. Είχαμε κάποιες ατυχίες και κάναμε κάποιες λανθασμένες επιλογές. Δεν έχει τελειώσει ακόμη ο πρώτος γύρος. Δύο-τρεις είναι οι ομάδες που μπορούν να βγάλουν οικονομικά τη σεζόν. Οι περισσότερες έχουν οικονομικά θέματα. Γνωρίζουμε ότι αύριο το πρωί μπορούμε να φύγουμε χρεωμένοι και με πολλά προβλήματα. Το αποδεχόμαστε, αλλά θέλουμε να έχουμε και 2000 κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια. Μπορεί να μην είμαστε πρώτοι, αλλά είμαστε εδώ.

Όλες οι προσφυγές έχουν διακανονιστεί. Έχουμε μία εκκρεμότητα με τον Γιαλούση. Θα γνωρίζουμε σε λίγες ημέρες αν θα κάνουμε μεταγραφές. Για έμενα δεν χρειάζεται. Ο Λεόν, ο Φερνάντεζ και οι άλλοι βασικοί ποδοσφαιριστές που ήταν τραυματίες, αγωνίζονται πλεόν κανονικά. Η ομάδα αρχίζει και ανεβαίνει αγωνιστικά. Θέλουμε την ηθική υποστήριξη για τον Ολυμπιακό Βόλου, όχι για εμάς».


Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κώστας Θεοδώρου:

«Θεωρώ ότι είναι μια συνέντευξη, με την οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα στην πόλη σχετικά με την ομάδα. Είναι άδικο να μην υπάρχει συμπαράσταση σε μια διοίκηση πρωτοδικείου. Κάποιοι άνθρωποι έχουν δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ για την άνοδο. Στο ΙΚΑ και στην εφορία έχει γίνει διακανονισμός και μέχρι τώρα δεν χρωστάμε ούτε ευρώ. Δεν έχουμε, όμως αντίστοιχα έσοδα από τη Football League και τα ραδιοτηλεοπτικά. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εδώ χρειάζεται συμπαράσταση. Δεν μπορεί να πουλάνε οι οργανωμένοι της Λάρισας 1500 εισιτήρια κι εμείς να μην πουλάμε ούτε τα 500. Αυτή η ομάδα πρέπει να κόβει σε κάθε παιχνίδι έδρας, για να πολεμήσει μέχρι το Μάρτιο την υπόθεση του Τικάο, τουλάχιστον 2000 εισιτήρια. Θα το ξεκαθαρίσουμε για να σταματήσουν οι μιζέριες.»

Ακολουθεί ηχογραφημένο απόσπασμα της συνέντευξη όπως μεταδόθηκε από τον SporFm Βόλου:








Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει! Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...