Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Με το μυαλό στην...Καλλιθέα!

Σε ένα παιχνίδι που θα θυμάται μόνο ο...Αλαμάνης ,ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν πλήρως μοιρασμένο με κάθε μία ομάδα να έχει από ένα καλό ημίχρονο και το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο.




O Σούλης κατέβασε την ομάδα με πορτιέρο τον Δασκαλάκη ενώ στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Καρράς , Ντάσιος ,Αρβανίτης , Χιντζίδης.Στα αμυντικά χαφ ήταν οι Κυζιρίδης και Νάστος με τον Σκοπελίτη να παίζει πασπαρτού στο κέντρο και τους Νικολιά και Τσιλιγκίρη να είναι στα εξτρέμ.Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Αλαμάνης.



Οι δύο ομάδες έριξαν στην μάχη νέα πρόσωπα με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται σχεδόν με την Ομάδα Νέων και ο Ολυμπιακός να έχει νέα παιδιά στην ενδεκάδα που δεν είχαν πολλές παραστάσεις αφού είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής μόνο στο Κύπελλο.



Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο με τους μικρούς του ΠΑΟΚ  να είναι επιρρεπείς στο λάθος αλλά με τους ερυθρόλευκους να μην το εκμεταλλεύονται.Ο Τσιλιγγίρης από τα αριστερά ξόδεψε πολλά «κατεβάζματα» της ομάδας με τις τελικές να μην έχουν καλές προϋποθέσεις.
Έτσι ,κόντρα στην ροή του αγώνα ,σε μία υποδειγματική αντεπίθεση των παικτών του ΠΑΟΚ ήρθε το 0-1.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και στο 33' ο Αλαμάνης εκμεταλλευτηκε μία ολιγωρία των αμυντικών του ΠΑΟΚ και με πλασέ ισοφάρισε.

Στο β μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε.Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν την πλήρη υπεροχή ,έχασαν ευκαιρίες με αρκετά σουτ,αλλά ο Ολυμπιακός και πάλι ήταν ο παραπονούμενος με τον Σταθόπουλο να μην δίνει δύο πεντακάθαρα πέναλτι.
Ο Σούλης άλλαξε την εικόνα της ομάδας με τις αλλαγές που έκανε με τον Νάστο να υποχωρεί στην άμυνα αφού στην θέση του μπήκε ο Κεσίδης και τον Νικολιά να γίνεται επιτελικός μέσος ,ενώ η είσοδος του Γκουγκούδη και του Παναγιώτου άλλαξε πλευρά στον Καρρά.

Ο Ολυμπιακός είχε ουσιαστικά δύο καλές τελικές προσπάθειες με τον Γκουγκούδη στο 78' να κάνει το μπάσιμο αλλά το διαγώνιο σουτ να περνάει άουτ και μία κεφαλιά του Κεσίδη στο 90'.Ο ΠΑΟΚ που είχε περισσότερες ευκαιρίες διαμαρτυρήθηκε ακυρωθέν γκολ ως φάουλ.




Παρακολουθήσατε LIVE τον αγώνα λεπτό προς λεπτό...ΕΔΩ!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Ντάσιος (46’ Κεσίδης), Αρβανίτης, Καρράς, Χιντζίδης, Νάστος, Κυζιρίδης, Νικολιάς, Τσιλιγκίρης (53’ Παναγιώτου), Σκοπελίτης (68’ Γκουγκούδης), Αλαμάνης.


ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Μελίσσας, Σκόνδρας, Τσελεπίδης, Τοπαλίδης, Κοροβέσης, Πατράλης, Αντόνις, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης (84’ Παναγιωτίδης), Κάκκο (84’ Κτιστόπουλος), Συράκος (46’ Κούστα).






Κάρτες: 
 41’ Νάστος - 57’ Κοροβέσης

Μας άρεσε.... 
Ο Αλαμάνης σκόραρε σχεδόν με την...πρώτη αφού δεν είχε τις πολλές μπαλιές.
Δεν μας άρεσε...
Μέτριος ο Ολυμπιακός του β' μέρους με την αποχώρηση του Νάστου από τα αμυντικά χαφ να γίνεται εμφανής.




Ο «κόραξ» του αγώνα
Ο Σταθόπουλος «έπνιξε» δύο πέναλτι - χέρια των παικτών του ΠΑΟΚ.Σε ένα εύκολο παιχνίδι έκανε αδικαιολόγητα πολλά λάθη.
Είπαν:

Σούλης ΠαπαδόπουλοςΉταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί, εμείς είχαμε αποκλειστεί και θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Παίζαμε με 8-9 παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει την Κυριακή. Θέλω να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και συνοχή σαν ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε μια ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά. Στη μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξανε και άλλα παιδιά, ακόμα και από την Κ20. Πιστεύω πως αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Το παιχνίδι είχε πολύ τρέξιμο. Θέλαμε να δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο σε κάποια παιδιά για το παιχνίδι της Δευτέρας. Μας ενδιαφέρει πολύ αυτό το παιχνίδι και γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα μακάρι να είχαμε και άλλα τέτοια παιχνίδια, γιατί βοηθούν πολύ τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτά. Το να κάνει μια καλή εμφάνιση ένας ποδοσφαιριστής μου σε ένα αδιάφορο παιχνίδι δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να παίξει καλά κάποιος παίκτης σε ένα παιχνίδι που θα καίει η μπάλα.Είμαι δύο μήνες στην ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά τους και από το πώς στέκονται μέσα στο γήπεδο. Βλέπω κάποιες αδυναμίες. Σε ορισμένα παιχνίδια μπαίνουμε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπορούμε να πετύχουμε γκολ για να τα κερδίσουμε. Σήμερα ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δώσει το πέναλτι στο χέρι και να είχαμε κερδίσει, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Κεσίδης που έχω δίπλα μου για παράδειγμα πρέπει να μάθει πως άλλο είναι το παιχνίδι της Κ20, άλλο η προπόνηση και άλλο το παιχνίδι που θα καίει η μπάλα. Στο 93΄ που ήταν και η μοναδική φάση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί το γκολ. Αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, ακόμα και τις λεπτομέρειες. Για να είσαι επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να το δείχνεις και να ξεχωρίζεις».

Toύντορ: «Είδα ενδιαφέρονται πράγματα. Φέραμε την ομάδα Νέων εκτός από τον Σκόνδρα, τον Κοροβέση και τον Αντονις. Είναι σημαντικό που δεν τραυματίστηκε κανείς παίκτης.
Είχαμε ήδη προκριθεί. Δεν ήταν μια νίκη που χρειαζόμαστε. Δεν ήθελα να επιβαρύνω τους παίκτες που θα παίξουν την Κυριακή και δεν ήθελα να πάρω ρίσκα εν όψει της χρησιμοποίησής τους.
Σε καθημερινή βάση μιλάμε γι' αυτά τα πράγματα. Για εμάς είναι μια περίπτωση που δεν ξεφεύγει από τους μέσους όρους τραυματισμών. Αυτό δεν σημαίνει πως καθένας από εμάς δεν πρέπει να βελτιωθεί περισσότερο στην δουλειά του.»





Μικρά&πικάντικα
  • Λίγος κόσμος βρέθηκε στο ΕΑΚ αφού δεν ξεπέρασαν τους 1000 φιλάθλους.
  • Περίπου 100 φίλοι του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκαν στην θύρα 6
  • Άλλοι τόσοι ήρθαν στον Βόλο με το τραίνο αλλά η αστυνομία τους γύρισε πίσω.
  • Αντίθετη στην ενέργεια αυτή της αστυνομίας ήταν η ΠΑΕ του Ολυμπιακού σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει! Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...