Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

Όλοι στο ΕΑΚ!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys με την οποία καλούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν δυναμικό "παρών" στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αγρ. Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


 "Το Σάββατο η πρόκληση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου είναι διπλή!

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο κανένας φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου δεν πρέπει να λείψει από το κάλεσμα για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Αυτή τη στιγμή επιβάλλεται όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου να σταθεί κοντά στην ομάδα έτσι ώστε να αρχίσει ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Ως οργανωμένοι οπαδοί, καλούμε τον κόσμο μας να δυναμώσει το πυρήνα της κερκίδας των Austrian Boys, ώστε να δημιουργήσουμε μια καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στα 90 λεπτά του αγώνα.

…και έχει και συνέχεια. Αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταβαίνουμε όλοι μαζί δίπλα στο κλειστό του ΕΑΚ για τον αγώνα την αντρικής ομάδας Μπάσκετ απέναντι στην κατά φαντασία συμπολίτισσα.

Στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αγωνίζονται δικά μας παιδιά, Βολιωτάκια που τιμούνε την φανέλα της ομάδας για αυτό και εμείς πρέπει να τους τιμήσουμε με την παρουσία μας και να τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

Το Σάββατο λοιπόν κάνουμε απλά το καθήκον μας απέναντι στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της πόλης και της Κεντρικής Ελλάδας.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ… ποδόσφαιρο και μπάσκετ !!"Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...