Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Μονόδρομος η συσπείρωση!

Υπάρχει ζωή στον Ολυμπιακό;


Έκτακτο Δ.Σ έγινε χθες το βράδυ μετά την απόφαση - κόλαφος του CAS.
Τα μέλη της διοίκησης εμφανώς προβληματισμένα και απογοητευμένα συναντήθηκαν αργά το βράδυ για να συζητήσουν την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Τα 392.000 που πρέπει να καταβάλλουν οι ερυθρόλευκοι είναι ένα τεράστιο ποσό αν αναλογιστεί κανείς πως συνολικά τα φετινά έσοδα δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τις 250.000 ευρώ.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο περσινός εθελοντικός υποβιβασμός μάλλον φάνταζε σαν την πιο ελκυστική λύση ,αλλά πλέον ούτε το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοικτό.
Είναι σίγουρο πως αν η απόφαση CAS είχε βγει τον Ιούλιο ,ο υποβιβασμός θα ήταν μονόδρομος.Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Πλέον ο Ολυμπιακός είναι οικονομικά βιώσιμος μόνο με δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ,με ή χωρίς την απαγόρευση μεταγραφών τον Γενάρη,η ομάδα να προχωρήσει σε διευθέτηση του ποσού με τον Τικάο έτσι ώστε να πάρει την αδειοδότηση και να καταφέρει να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα.
Σε περίπτωση ανόδου τα χρηματο-οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά και η ομάδα θα μπορέσει να επιβιώσει.
Βέβαια για να γίνει αυτό χρειάζεται δύο κρίσιμους παράγοντες.Ο ένας είναι η συσπείρωση του κόσμου πρέπει να πλησιάσει τα δεδομένα προ 3ετίας.Ο δεύτερος είναι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας να κατανοήσει πως ουσιαστικά το μέλλον του Ολυμπιακού βρίσκεται στα...πόδια τους.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ο Ολυμπιακός να κόβει τουλάχιστον 4-5.000 εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να ξεπεράσει την οικονομική ασφυξία με την βοήθεια του κόσμου του.Με αυτόν τον αριθμό των εισιτηρίων η ομάδα θα είναι οριακά βιώσιμη ακόμα και αν δεν μπορέσει να ανέβει κατηγορία.
Αυτό όμως σημαίνει πως δια...μαγείας οι φίλαθλοι πρέπει να τετραπλασιαστούν σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Όπως είναι κατανοητό σε κάθε περίπτωση μονόδρομος φαντάζει η συσπείρωση του κόσμου.Η αναζήτηση των λαθών και οι όποιες θεωρίες είτε είναι συνομοσιολογικές είτε όχι είναι άκαιρες και πρέπει να αφεθούν στην άκρη.


Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις κορυφαίες διαφημίσεις  που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...