Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα από τους Austrian Boys

Ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Austrian Boys αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Φαίνεται πως είναι στη μοίρα αυτής της ομάδας να βιώνει μεγάλες αδικίες. Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία των προηγούμενων χρόνων έρχεται αυτή τη φορά μια υπόθεση ενός ανύπαρκτου βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή - που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακού Βόλου - να δημιουργήσει ένα αναπάντεχα σημαντικό πρόβλημα σε μια χρονιά ιδιαίτερα κρίσιμη και απαιτητική.

Όμως όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές, το μέταλλο αυτού του συλλόγου είναι πολύ ισχυρό. Το πώς θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία εξαρτάται σίγουρα σε μεγάλο βαθμό από τις κινήσεις και της αντοχές της διοίκησης της ομάδας.

Όμως αυτή τη στιγμή ΕΠΒΑΛΕΤΑΙ ο κόσμος της ομάδας να αποδείξει για ακόμα μια φορά ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Η αντίδραση των οπαδών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.



Με αρχή το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα αλλά και από εδώ και πέρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου πρέπει να έχει δυναμική παρουσία στο ΕΑΚ και να βοηθήσει τους παίκτες μας να κερδίζουν κάθε αντίπαλο. Κανείς πλέον οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου δεν δικαιούται να είναι απών στο μεγάλο προσκλητήριο συσπείρωσης και στήριξης.

Και όπως πάντα λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις…

ΒΟΛΟΣ στα εύκολα ….ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...