Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

"Διάλειμμα" με....Κύπελλο! pregame

Τα Χανιά υποδέχεται ο Ολυμπιακός στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σε ένα καίριο χρονικά σημείο ,μετά την νίκη επί της Λαμία και λίγο πριν το παιχνίδι με την Λάρισα , ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στο Κύπελλο Ελλάδας και να πάρει το τρίποντο ,έτσι ώστε να τεθεί αυτός φαβορί για την πρόκριση στους δεκαέξι.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα ,αναγκαστικές και μη.
Εκτός αποστολής συνεχίζουν να είναι οι τραυματίες Γκουγκούδης, Ντιέγκο Λεόν,Φερνάντεζ και Διαμαντόπουλος ,ενώ αν και συμμετέχει στην αποστολή ,πιθανό είναι να προφυλαχτεί και ο Ντεπέτρις ο οποίος είχε έναν ,μη ανησυχητικό κατά τα άλλα τραυματισμό στο παιχνίδι με την Λαμία.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Χρυσοστομίδης, Μπουτζίκος, Καρράς, και Αρβανίτης. 

Έτσι, ο  Σούλης Παπαδόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Μοράν, Ντάσιος, Ντεπέτρις, Χιντζίδης, Τσιλιγκίρης, Γουόρντεν, Νάστος, Αλαμάνης, Νικολιάς, Ζέρης, Καραμανλής, Τσιάρας, Νικολόπουλος, Πολύζος, Κεσίδης, Παναγιώτου, Σκοπελίτης, Κυζιρίδης.

Με 23 παίκτες αναχώρησε η αποστολή των Χανίων από την Κρήτη για τους δύο αγώνες που θα δώσει ,αφού η ομάδα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα παραμείνει στον Βόλο στο ξενοδοχείο του νυν προέδρου των Χανίων κου Μποτσιβάλη.Ο Θωμάς Γράφας δεν έχει απουσίες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τσαμούρης από τον Πειραιά με βοηθούς τους Τζιλιρή και Γιαννίκο.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ήδη στα σημεία προπώλησης και τιμώνται στα δέκα ευρώ.


Τα παιχνίδι που θα αρχίσει την Πέμπτη στις 15:00 το μεσημέρι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ ,ενώ το VolosFans θα σας ενημερώνει για τα τεκταινόμενα στο ΕΑΚ σε πραγματικό χρόνο στην "ζωντανή πλατφόρμα" μεταδόσεων.

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις  κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...