Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Θέλει μόνο τρίποντο (pregame)↻

Δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Κυριακής.
Την σοκαριστική ήττα στην Ζάκυνθο θέλει να αφήσει πίσω η ομάδα και αυτό μπορεί να γίνει με μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στα Χανιά.

Η ομάδα μας θα έχει δύο επιστροφές σε σύγκριση με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Ντάσιο και Ντιέγκο Λεόν να «παίρνουν» φανέλα βασικού.
Ουσιαστικά ο Χαραλαμπίδης πλέον περιμένει την αποθεραπεία του Διαμαντόπολου αλλά και τον Γουόρντεν που είναι ανέτοιμος να «βγάλει» 90λεπτο με αποτέλεσμα ως φουνταριστός να αγωνιστεί και πάλι ο Ντεπέτρις ,αφού ο προπονητής δεν θέλει να...«κάψει» τον νεαρό Αλαμάνη.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΑΟ Χανιά. Αυτοί είναι οι εξής: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Γκουγκούδης, Μπουτζίκος, Χιντζίδης, Καραμανλής, Ντάσιος, Αρβανίτης, Τσιάρας, Φερνάντες, Ζέρης, Πολύζος, Μοράν, Νικολιάς, Τσιλιγκίρης, Λεόν, Καρράς, Ντεπέτρις, Γουόρντεν

Τα Χανιά από την άλλη έρχονται με 4 βαθμούς στην φαρέτρα τους και δύο απουσίες και θέλουν την πρώτη τους νίκη στον Βόλο,αν και επιτυχημένο θα είναι για τους Κρητικούς και το αποτέλεσμα της ισοπαλίας.

Τα εισιτήρια του αγώνα ήδη προπωλούνται ,ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού κάλεσαν μαθητές από τρία σχολεία του Βόλου.Η ΠΑΕ δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο ανακοίνωσε πως ένα ευρώ από κάθε εισιτήριο θα πηγαίνει για κοινωφελείς σκοπούς.


Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μιχαηλίδης.

To παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή στις 16:00 και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη.


Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις  κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...