Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα στην Ζάκυνθο (pregame)↻

Με αρκετά προβλήματα αναχωρεί η ομάδα μας για την πρεμιέρα του Σαββάτου.
Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το...δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ,την στιγμή που λόγω ΕΕΑ είναι μία από τις ομάδες που έχουν ήδη έναν αγώνα λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός «κληρονόμησε» αρκετά προβλήματα από την προετοιμασία.
Έτσι θα λείπει ο Διαμαντόπουλος , ενώ η ανετοιμότητα του Γουόρντεν ο οποίος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή , δημιουργεί πονοκέφαλο στον Απόστολο Χαραλαμπίδη ο οποίος δοκίμασε τον Ντεπέτρις ως φορ.
Στο παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί και ο Λεόν ,όπως το VolosFans σας είχε ενημερώσει εξαρχής.

Από την άλλη πλευρά η Ζάκυνθος καλεί τον κόσμο της να συμπαρασταθεί στην ομάδα του νησιού που ,όπως έδειξε στην πρεμιέρα, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανένα.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 10 ευρώ στην προπώληση και 15 ευρώ στο ταμείο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αθηναίος Σφακιανάκης.

To παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο στις 16:00 από τον ΟΤΕ.

  • Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ζάκυνθο. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε τους εξής: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Γκουγκούδης, Καρράς, Χιντζίδης, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής, Νικολόπουλος, Ντάσιος, Τσιάρας, Ζέρης, Πολύζος, Φερνάντες, Μοράν, Νικολιάς, Ντεπέτρις, Τσιλιγκίρης και Γουόρντεν.
  • Απρόοπτα είχε η μετάβαση της ομάδας στην Ζάκυνθο.Το λεωφορείο της ομάδας έμεινε από λάστιχο και σημειώθηκε καθυστέρηση στην μετάβαση στην Ναύπακτο.Έτσι η ομάδα δεν είχε ώρα για προπόνηση στο γήπεδο αφού έπρεπε να αναχωρήσει γρήγορα για να προλάβει το καράβι από την Κυλλήνη.Αυτή την στιγμή το λεωφορείο επιβιβάστηκε στο καράβι και αργά το απόγευμα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο. 

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται με τα νέα των δύο ομάδων μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις  κορυφαίες διαφημίσεις που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...