Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Σουίτα στον Μπέο

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι θα παραχωρήσει τη σουίτα του στον Αχιλλέα Μπέο.Ανακοίνωση που αφορά το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε η ΑΕΛ. Και όπως έκανε γνωστό, θα δώσει 30 προσκλήσεις στους φιλοξενούμενους, με τον Κούγια να παραχωρεί την προσωπική του σουίτα στον δήμαρχο Βόλο, Αχιλλέα Μπέο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρά τα αναφερόμενα στους κανονισμούς που καθορίζουν την παράδοση μόνο 10 προσκλήσεων στις φιλοξενούμενες ομάδες, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παράδοση σε αυτήν 30 προσκλήσεων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου να φιλοξενηθούν σε τουλάχιστον 2 σουίτες του AEL FC ARENA.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει την προσωπική του σουίτα, αφού ως γνωστόν ουδέποτε τη χρησιμοποιεί και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τους οπαδούς, στο Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μπορεί εκεί να φιλοξενήσει μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου, είτε προσωπικούς φίλους και συγγενείς του».










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...