Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Κούγιας : Ο Μπέος κάνει κουμάντο!

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας κος Κούγιας με δηλώσεις του «άναψε τα αίματα» ενόψη θεσσαλικού ντέρμπι.
Με δηλώσεις του αναφορικά με την παραχώρηση σουίτας στον Δήμαρχο Βόλου δήλωσε πως κουμάντο στην ομάδα του Ολυμπιακού κάνει ο Αχιλλέας Μπέος.

O Αλέκος Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ας μην το κρύβουμε ο Μπέος κάνει κουμάντο και οι συνεργάτες του στον Ολυμπιακό Βόλου.Μπορεί να το αρνηθεί, αλλά αυτό θα το κάνει μόνο για να είναι νομικά καλυμμένος. Αλλά γενικά αυτός και οι συνεργάτες του κάνουν τη διαχείριση. Είναι ο Δήμαρχος, το πρώην αφεντικό και αξίζει να τον φιλοξενήσουμε».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε μεταξύ άλλων:

« Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και κυρίως για τους πολίτες της πόλης γίνεται ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι λόγω της ιστορίας των δύο ομάδων, λόγω του προπονητή του κ. Παπαδόπουλου που μπορεί να "κλέψει" αποτελέσματα. Είναι ένα ντέρμπι με αρκετές ιδιαιτερότητες. είχαμε πρόταση να αγωνιστούμε την Δευτέρα, επειδή είχαμε κύπελλο την Πέμπτη, αλλά αρνηθήκαμε»

Ο πρόεδρος της Λάρισας εξέφρασε τέλος την ευχή του στο γήπεδο να παραβρεθούν και φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου δείχνοντας να αγνοεί τα....«κουμάσια» που υπάρχουν στην κερκίδα του,αλλά και το πρόσφατο παρελθόν.

Η απάντηση της ΠΑΕ ήταν άμεση και παράλληλα κατευναστική αφού δεν θέλει,και καλώς πράττει,  να δυναμιτίσει  περαιτέρω το κλίμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δεν θα ασχοληθούμε με τον κ. Κούγια εν όψει του επικείμενου αγώνα της Κυριακής και δεν θα σχολιάσουμε ένα ακόμη παραλήρημά του γιατί αυτή είναι η παγίδα στην οποία επιθυμεί να πέσουμε. Θα ασχοληθούμε όμως μαζί του όπως του αρμόζει εν ευθέτω χρόνω.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...