Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

"Ντόπες" από οπαδούς

Για το...απαραίτητο ψυχολογικό ντοπάρισμα των παικτών για το παιχνίδι με την Λάρισα «φροντίζουν» οι οργανωμένοι.
Με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο στην προπόνηση του Σαββάτου ενόψη του παιχνιδιού της Κυριακής.

Αναλυτικά:

«Όταν μπροστά μας είναι ένας τόσο ιδιαίτερος και σημαντικός αγώνας, όπως αυτός της Κυριακής, για εμάς δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα συζήτησης μέχρι τότε. Ούτε μοιρολατρικές συζητήσεις για τραυματισμούς, ούτε σχόλια για ατυχή αποτελέσματα, ούτε ατέρμονες κριτικές για αγωνιστικά θέματα.
Όλη μας η ενέργεια και όλες μας οι σκέψεις πρέπει να ακολουθούν μονάχα ένα μονοπάτι. Το πώς την Κυριακή οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα γυρίσουν από την γειτονική πόλη ΝΙΚΗΤΕΣ. Το έχουμε κάνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και πρέπει να το κάνουμε άλλη μια. Πιστεύουμε στην αγωνιστική αξία του φετινού Ολυμπιακού Βόλου και το μόνο που θέλουμε από τους παίκτες μας είναι να βγάλουν το απαιτούμενο πάθος και το δυναμισμό που διαθέτουν στο γήπεδο.
Οι παίκτες μας μπορούν και πρέπει να αποδείξουν σε όλη την Ελλάδα πως είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας. Την Κυριακή πρέπει να αναδείξουμε μέσα στο γήπεδο την ποδοσφαιρική ψευδαίσθηση της ομάδας της γειτονικής πόλης, που δημιούργησε ο γνωστός ….“με αδικήσατε και κλαίω και οδύρομαι και μετά γλύφω εκεί που έφτυνα”.

Εμείς, ως οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εμψυχώσουμε και αυτή τη φορά τους παίκτες της ομάδας μας. Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο ΕΑΚ δίνουμε δυναμικό παρόν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ενώ την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, καλούμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου στην συμβολή του Περιφερειακού με την Ιωλκού προκειμένου να “ντοπάρουμε” ψυχολογικά τους παίκτες μας κατά την αναχώρηση τους για τον αγώνα.»




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...