Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Βάλτε τέλος στην...απάτη!

Πάθος και δυναμισμό ζητούν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου «Austrian Boys» από τους παίκτες.

Παράλληλα, έδωσαν συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» για τη νίκη επί της Λαμίας (1-0) και δήλωσαν τη πίστη και τη στήριξή τους στους «ερυθρόλευκους».
Ο σύνδεσμος ζήτησε επίσης συσπείρωση των φιλάθλων εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων, που είναι και κρίσιμες, αρχής γενομένης με το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στα Χανιά την Πέμπτη (29/10, 15.00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν:

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας για το επιτυχημένο αποτέλεσμα και την καλή εμφάνιση στον αγώνα με την Λαμία.
Δηλώνουμε την πίστη μας στις δυνατότητες και του φετινού Ολυμπιακού Βόλου και είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομάδας για να πετύχει τους στόχους της.
Η επιθυμία όλων μας είναι να δούμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμα ψηλότερα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συσπείρωση σε όλα τα επίπεδα και καθολική στήριξη στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει παντού να πρωταγωνιστεί και για αυτό και ο προσεχής αγώνας του Κυπέλλου με τα Χανιά είναι για εμάς πολύ σημαντικός. Για αυτό και καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο ΕΑΚ την Πέμπτη στις κερκίδες του ΕΑΚ.
Την Κυριακή ακολουθεί ένας ακόμα σημαντικός αγώνας με πολλές ιδιαιτερότητες, όπου πρέπει η φετινή «ποδοσφαιρική απάτη» να λάβει τέλος. Αν οι παίκτες μας αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και βγάλουν στον αγώνα πάθος και δυναμισμό, τότε θα κερδίσουν τους φανερούς …αλλά και αφανείς αντιπάλους που πιθανόν θα υπάρχουν σύμφωνα με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Δεν φοβόμαστε κανέναν. Βόλος είμαστε! Παντού και Πάντα».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...