Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Προπονητικό "διπλό" στον Αλμυρό

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Αλμυρό σε ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα.
Το φιλικό παιχνίδι έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και διήρκεσε 70 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με ιδιαίτερη ενδεκάδα αφού ο Χαραλαμπίδης ήθελε να δει παίκτες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα μέχρι στιγμή παιχνίδια.

Έτσι στο τέρμα ήταν ο Δασκαλάκης , κεντρικοί αμυντικοί ήταν οι Νικολόπουλος και Κεσίδης, στα δεξιά μπακ ο Καρράς και στα αριστερά ο Παναγιώτου , αμυντικοί μέσοι ήταν οι Κυζιρίδης και Νάστος,ενώ ο Πολύζος ήταν κεντρικά και λίγο πιο προωθημένος , φουνταριστός ο Γουόρντεν ενώ από αριστερά επιτιθόταν ο Ντεπέτρις ο οποίος πολύ συχνά έβγαινε ως κρυφός κυνηγός και στα δεξιά ο Σκοπελίτης.

Ο Ολυμπιακός ήταν ασφαλώς καλύτερος ενώ το ενδιαφέρον στράφηκε στον Γουόρντεν ο οποίος έδειξε να πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο ,αλλά και στον Ντεπέτρις ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστεί.

Στο 15' ο Ντεπέτρις άνοιξε το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Νάστο και με πλασέ.

Στο 28' ο Γουόρντεν μετά από κάθετη μπαλιά του Σκοπελίτη έκανε το πλασέ ,ο πορτιέρο του Αλμυρού απέκρουσε και στο «ριμπάουντ» έγινε από τον Πολύζο το 0-2.

Στο 30' ο Σκοπελίτης με θεαματικό σουτ έκανε το 0-3.

Το 0-4 έκανε και πάλι ο Ντεπέτρις μετά από εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από «μπάσιμο» και ανατροπή του από τον Κυριάκο.


Ολυμπιακός Βόλου : Δασκαλάκης (45 'Χρυσοστομίδης) Κεσίδης , Νικολόπουλος , Παναγιώτου, Κυζιρίδης (45' Ζέρης) ,Καρράς ,Νάστος ,Πολύζος ,Ντεπέτρις, Σκοπελίτης , Γουόρντεν (45' Αλαμάνης)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...