Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τον Ρήγα στο Βελεστίνο με τον Χαραλαμπίδη να συνεχίζει τις δοκιμές.

O τεχνικός των ερυθρολεύκων είδε το ντεμπούτο του 18χρονου Ζαρίφη ,συνέχισε να δοκιμάζει τον Ζέρη πιο...μπροστά από την συνήθη θέση του , ενώ για πρώτη φορά είδαμε τον Χιντζίδη τόσο πολύ προωθημένο.

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός άρεσε αν και δεν φόρτσαρε, ενώ οι ξένοι της ομάδας έδειξαν πως μπορούν να πάρουν στον ώμο τους τους ερυθρόλευκους σε δύσκολες στιγμές.
Βέβαια όλα αυτά είναι δείγματα ,αφού οι επίσημοι αγώνες με ομάδες ίδιας δυναμικότητας ακόμα αργούν...

 Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη άνοιξε το σκορ στο 38' χάρη σε κοντινό πλασέ του Τσιλιγκίρη, για να σημειώσει το 0-2 ο Νικολιάς στο 55ο λεπτό με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83' ο Λεόν με κοντινό πλασέ και ύστερα από ασίστ του Νικολιά, ενώ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Τριανταφύλλου σε πέναλτι που εκτέλεσε στο 89ο λεπτό, παράβαση που είχε κερδίσει ο Μοράν για ανατροπή του από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς (46' Τσουμπέκος, 73' Τριανταφύλλου), Χατζηαθανασίου (80' Γεωργατζής), Σπαθής, Γούτσιος (46' Βουραζέρης), Γκάγκας (67' Αποστολίδης), Αλεξίου (80' Μουσαμπελίου), Χατζής (77' Πέτσης), Γεωργατζής (75' Γάρος), Δ. Μιαρίτης (67' Γουτούλης), Ζενούνι, Ν. Μιαρίτης (62' Θεοδώρου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Δασκαλάκης (46' Χρυσοστομίδης), Καρράς (46' Γκουγκούδης), Παναγιώτου, Αρβανίτης (46' Καραμανλής) Ντάσιος, Ζέρης (46' Φερνάντες), Κεσίδης (46' Τσιάρας) Χιντζίδης (46' Μοράν), Τσιλιγκίρης (46' Νικολιάς), Σκοπελίτης (46' Λεόν), Αλαμάνης (60' Ζαρίφης).


Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του  φιλικού στο Βελεστίνο, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Αποστόλης Χαραλαμπίδης ανέφερε :

«"Ήταν ένα ακόμη τεστ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπου είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε παίκτες σε διάφορες θέσεις και σχηματισμούς. Είμαστε σε καλό δρόμο. Λαμβάνοντας υπόψη μας ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 27 Σεπτεμβρίου, από εβδομάδα θα φρεσκάρουμε την ομάδα. Περιμένουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες ώστε να είμαστε πιο δυνατοί.
Για τον Κυζιρίδη είναι θέμα της διοίκησης. Περιμένουμε κάποιες προσθήκες. Οι παίκτες που ήθελα στην ομάδα, έχουν έρθει και περιμένουμε τον Πέρεθ που μπορεί να παίξει σαν 11, 8 και 10. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά". Σχολίασε επίσης ότι γίνεται δουλειά για να σκοράρουν όλοι οι παίκτες, ενώ για τον Γουόρντεν, που προπονήθηκε μόνος του πριν το φιλικό (τρέξιμο), επισήμανε πως έκανε αρθροσκόπηση και θα είναι έτοιμος στο τέλος του μήνα



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...