Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Γράφετε εσείς

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στα τελευταία του και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια μπας και φιλοτιμηθεί κανείς! 

Σας επισυνάπτω επιστολή που έστειλα στον κ. Κοντωνή με την παράκληση να αναρτηθεί.. 
Εφ όσον βέβαια το κρίνετε σκόπιμο!

Φιλικά

"Αγαπητέ Κύριε Κοντονή
Δεχθείτε παρακαλώ τις καλύτερες ευχές μου για επιτυχία στο έργο που αναλάβατε το οποίο ομολογουμένως είναι εξαιρετικά δύσκολο!
Και πώς να μην είναι δύσκολο όταν βλέπουμε για παράδειγμα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ να υπάρχουν  ομάδες όπως Πλατανιάς, Καλλονή, Πανθρακικός, Βέροια και άλλοι ενώ λείπουν από αυτό ομάδες όπως Παναχαϊκή Λάρισα Ολυμπιακός Βόλου Καβάλα που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις και στρατιές φιλάθλων! 
Λιγότερα εισιτήρια, μικρό ενδιαφέρον, φτωχό τηλεοπτικό προϊόν, αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης, μηδέν αξιοπιστία και δυνατότητα “επηρεασμού”.
Εντελώς φαύλο καθεστώς με τους δανεισμούς παικτών και ορισμοί διαιτητών (ορισμένοι από τους οποίους εντελώς προκλητικοί) διαμορφώνουν ένα σύστημα που καθορίζει τα πάντα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο 
Θα μου πείτε ότι οι θέσεις αυτές κρίθηκαν στα γήπεδα…. είναι όμως έτσι?
Αν ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν και κυρίως στους αγώνες-κλειδί με τους οποίους ορισμένοι κέρδισαν την άνοδο θα καταλάβετε πολλά πράγματα…
Μήπως όμως ομάδες χωρίς κόσμο και έσοδα εξυπηρετούν την καθεκυστυία τάξη που προφανώς απλά ζητά πειθήνια όργανα για τις επιδιώξεις της?
Από την άλλη η αθλητική δικαιοσύνη κρίνει και αποφασίζει όχι με βάση πραγματικά στοιχεία αλλά προφανώς με βάση το όνομα του κρινόμενου… έτσι ενώ θεωρούσε παρένθετη την διοίκηση λ,χ του Ολυμπιακού Βόλου (το 2010) και πρόσφατα της Κέρκυρας,  δεν θεωρεί ότι ισχύει το ίδιο για ομάδες όπως λ.χ η ΑΕΚ, ή ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ενώ είναι ηλίου φαεινότερον ποιος ουσιαστικά κάνει κουμάντο σε αυτές.
Την ίδια στιγμή Πρόεδρος εμπλεκόμενος σε σωρεία δικογραφιών και τιμωρημένος από την αθλητική δικαιοσύνη δρα…. και βασιλεύει…… χωρίς κανενός να ιδρώνει το αυτί… ενώ η υπόδικη ΕΠΟ συνεχίζει την δράση της.
Μίσθαρνη ΕΠΟ, Διαιτησία και αθλητική δικαιοσύνη αλα καρτ συνθέτουν έναν όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο τον οποίο καλείστε να διοικήσετε….
Σας εύχομαι να μην σας θυμόμαστε σαν ένα ακόμη Υπουργό Αθλητισμού αλλά σαν τον άνθρωπο που κατάφερε  να κλείσει το κατάστημα……….. όπως  το ονόμασε ο Γιώργος Δώνης       
Ιδού λοιπόν Υπουργέ μου πεδίο δόξας λαμπρό αποδείξτε σε όλους ότι σας διέπουν αρχές, ιδανικά αλλά και το αθλητικό ιδεώδες και βάλτε μια τάξη στο απέραντο αθλητικό χάος που  ζούμε…

Με εκτίμηση
Γ.Κόκκαλης Βόλος
Οικονομολόγος-Νομικός"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...