Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Πρώτη φιλική νίκη

Την πρώτη του νίκη στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στο φιλικό τεστ, που έλαβε χώρα στο Καρπενήσι, οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας επικράτησαν με 3-0 επί της Κύπρου Κορυδαλλού, που αγωνίζεται στην Α' κατηγορία του Πειραιά.

Βέβαια κόντρα σε μία ομάδα χαμηλής δυναμικότητας, δύσκολα μπορούν να βγουν συμπεράσματα και το παιχνίδι λειτούργησε κυρίως ως ξεμούδιασμα από τις διαδοχικές προπονήσεις.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χρησιμοποίησε διαφορετική 11άδα σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες εκτός του Λεόν που δεν χρησιμοποιήθηκε προληπτικά λόγω κάποιων μικρών ενοχλήσεων που ένιωσε στην προθέρμανση οι οποίες δεν αποδείχτηκαν ανησυχητικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πάντα κρίθηκαν στο β’ μέρος. Πρωταγωνιστής ήταν ο Διαμαντόπουλος, που σημείωσε δύο γκολ, στο 59’ και το 65’, ενώ το σκορ είχε ανοίξει για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αλαμάνης στο 51’.

H ομάδα του Πειραιά είχε δοκάρι με τον Παυλόπουλο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Δασκαλάκης, Μοράν, Αρβανίτης, Καρράς, Κεσίδης, Κολημήτρας, Κυζιρίδης, Νικολόπουλος, Σκοπελίτης, Τσιλιγκίρης, Χιτζίδης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χρυσοστομίδης, Γκουγκούδης, Καραμανλής, Ζέρης, Τσιάρας, Αλαμάνης, Νικολιάς, Νάστος, Φερνάντεζ, Διαμαντόπουλος, Μπουτζίκος.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...