Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ας πάει στο Α΄τοπικό...

«Βέλη» εναντίον των Τόρη και Βαρούτσικο εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου κος Μπέος.
Με δηλώσεις του στην εκπομπή του κου Λουκά στράφηκε εναντίον της τωρινής διοίκησης ,ενώ αποκάλυψε πως υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον με την προϋπόθεση η ομάδα να έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Ο κος Μπέος είπε μεταξύ άλλων:

«Έχω μιλήσει με 2-3 επιχειρηματίες και υπάρχει ενδιαφέρον αλλά υπάρχουν προβλήματα.Μέχρι την Δευτέρα μπορεί να μην υπάρχει Ελλάδα...υπάρχουν προϋποθέσεις και πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο.
Το μαχαίρι και το καρπούζι το έχουν αυτή την στιγμή οι Τόρης και Βαρούτσικος.Ας τακτοποιήσουν τις 3 δόσεις που έρχονται να έχουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει αφού οποιοσδήποτε εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν μπορεί να του βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό.
Τα προβλήματα του Ολυμπιακού από όσο έχω καταλάβει αποτιμώνται στα 30-40 χιλιάδες ευρώ.Αν δεν μπορούν οι μεγαλομέτοχοι να βρούνε 7-8 άτομα να τα μοιραστούν ας πάει ο Ολυμπιακός στο Α' τοπικό.
Για να βρεθούν επενδυτές ας βρούνε αυτοί που άφησαν τις εκκρεμότητες στο παρά ένα να πληρώσουν 40 χιλιάρικα και το μετά έχεις χρόνο να το σκεφτείς.Αν θέλουν να βοηθήσω σαν Α.Μπέος να έρθουν να με βρούνε και με το ποσό που μου αναλογεί αν μπορώ θα βοηθήσω.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...