Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Δεν μας φοβίζουν οι απειλές...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Malavetas αναφορικά για τις φήμες του...VolosFc.Η ανακοίνωση όπως έφτασε στο mailbox του VolosFans.

"Αν και το να γράφουμε ανακοινώσεις στον τύπο δεν είναι μια από τις συνήθεις πρακτικές μας αυτή τη φορά το επιλέξαμε. Το επιλέξαμε γιατί το τελευταίο διάστημα μεθοδεύονται στον Βόλο κάποια πράγματα που ως σκοπό έχουν να υπονομεύσουν την υπόσταση της ίδιας της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου.

Λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας σύλλογος-μια ομάδα-μια ιδέα που υπάρχει από το 1937.Μια ομάδα που την φανέλα της φόρεσαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές όπως π.χ. Συνετόπουλος, Boda,Μποτίνος αλλά και αγωνιστές-πρότυπα ζωής όπως οι αδελφοί Μαλαβέτα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που χιλιάδες κόσμου όλα αυτά τα χρόνια την ακολουθεί στις χαρές και στις λύπες. Χιλιάδες κόσμου έχει ταξιδέψει μαζί της σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Χιλιάδες κόσμου την ακολουθεί όπου και να παίζει από την Δ’ εθνική μέχρι την superleague , από την Γραβιά μέχρι την Τούμπα και από το κιούπι μέχρι το Λουξεμβούργο.

Έτσι, λοιπόν, ύστερα από 77 χρόνια ιστορίας κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν τους αρέσει το όνομα, το σήμα, τα χρώματα της ομάδας και ποιος ξέρει τι άλλο. Καταρχήν, ποιοι είναι αυτοί; Και κατά δεύτερον, ποιόν ρώτησαν;

Όλα προωθούνται από γνωστούς γυμνοσάλιαγκες και παπαγαλάκια των τοπικών ΜΜΕ. Ποιός τους τα πλασάρει; Προφανώς κάποιοι που με την μετονομασία της ομάδας μας αποβλέπουν σε οικονομικά κέρδη, καθώς όπως λένε θα τους βοηθήσει στο μάρκετινγκ. Ιστορίες τραγελαφικές, ιστορίες για γέλια και για κλάματα. Κάποιοι λοιπόν για προσωπικό-οικονομικό-πολιτικό όφελος θέλουν να διαλύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η λύση είναι μια και είναι η εξής: οποιοσδήποτε φαντασιώνεται Volos fc κτλ είτε είναι νομάρχης, είτε δήμαρχος, είτε επιχειρηματίας ας το επιχειρήσει αλλά μακριά από τον Ολυμπιακό Βόλου. Όποιος θέλει ας φτιάξει μια ομάδα από την αρχή, ας βάλει λεφτά και ότι άλλο φρου-φρου και αρώματα θέλει και ας προσπαθήσει. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί ντε και καλά πρέπει να το κάνει αυτό εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πάρτε το χαμπάρι δεν είναι ούτε η εκάστοτε διοίκηση ούτε ο εκάστοτε πρόεδρος. Αυτοί πάνε και έρχονται. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο λαός του και η ιστορία του και δεν θα πάψει να υπάρχει.

Υ.Γ Απειλές και μαφιόζικες ψευτομαγκιές ( του στυλ ξέρω τα σπίτια σας και τις δουλειές ,υπονοούμενα για μπράβους...) που δεχτήκαμε από το Δήμαρχο Βόλου δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν να παλέψουμε για την ΥΠΑΡΞΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της ομάδας μας. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου και θα πρέπει οι αγνοί φίλαθλοι και οπαδοί να τις απομονώσουμε και να τους ξεράσουμε από την ομάδα μας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...