Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...
Επιστολή στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έστειλε ο Αχιλλέας Μπέος, συγκρίνοντας τους χειρισμούς στη δική του υπόθεση με αυτή της εγκληματικής οργάνωσης. 


Στην επιστολή ο Αχιλλέας Μπέος, κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη αδικία στην Ελλάδα της Δημοκρατίας αναφερόμενος στην προφυλάκισή του για την υπόθεση «Koriopolis», τονίζοντας ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι αυτός που ακολουθεί τώρα η δικαιοσύνη, ενεργώντας για την εγκληματική οργάνωση του 2014. 

Ποιος αλήθεια μπορεί να ξεχάσει τον αφανισμό της ομάδας μας από την ΕΕΑ του Γερουλάνου για...παρένθετα πρόσωπα στην διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου την στιγμή που σήμερα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς κος Μαρινάκης ενώ του έχει απαγορευτεί η κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο δηλώνει ευθαρσώς πως δεν...πάει πουθενά, ενώ υπάρχει και ο κος Μελισσανίδης της ΑΕΚ ο οποίος εμφανίζεται άνετα σε όλα τα ΜΜΕ δηλώνοντας μεγαλομέτοχος την στιγμή που υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω εξαγοράς του ΟΠΑΠ...

 Αναλυτικά η επιστολή Μπέου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:

«Αξιότιμη κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, λυπάμαι που γίνομαι κουραστικός αλλά νιώθω την ανάγκη για μία ακόμη φορά να απευθυνθώ σ’ εσάς θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξω τις αδικίες που βίωσα τα τελευταία χρόνια εγώ και η οικογένειά μου και εξακολουθούμε να βιώνουμε καθημερινά.

Παρακολουθώντας κανείς τις εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» του 2014 την οποία χειρίζεται ο Ανακριτής κ. Ανδρεάδης, θα συμφωνούσε με τις όποιες επιφυλάξεις εκφράζω, αλλά και με το αίσθημα αδικίας που με διακατέχει. Κι αυτό διότι παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία παρόμοια με τη δική μου υπόθεση (αυτή του 2011) η Δικαιοσύνη λειτουργεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ο οποίος κατά κοινή ομολογία νομικών κύκλων είναι και ο ενδεδειγμένος.

Σας υπενθυμίζω ότι στη σημερινή υπόθεση υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας, εν αντιθέσει με την υπόθεση του 2011 όπου κανένα φυσικό πρόσωπο δεν έχει καταθέσει το παραμικρό εις βάρος μου.

Παρόλα αυτά, κανείς μέχρι και σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει γιατί ο κ. Ανδρεάδης σεβάστηκε τους κατηγορούμενους και ακολούθησε πιστά τον Ποινικό Κώδικα, σε αντίθεση με την υπόθεση του 2011 όπου έγινε καταστρατήγηση των Νόμων και καταργήθηκε κάθε έννοια δικαίου, δικονομικών και συνταγματικών δικαιωμάτων.

Αλήθεια, πόσο θα ήθελα να μου είχε δοθεί η ευκαιρία και εμένα να απολογηθώ ενώπιον ανεπηρέαστων Δικαστών ώστε να αποδείξω την αθωότητά μου; Όπως άλλωστε συνέβη με όλους τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» του 2014.

Αντίθετα οδηγήθηκα στην φυλακή όπως τα «πρόβατα στο σφαγείο», με αυτόφωρη διαδικασία το 2011 για δήθεν αδικήματα του 2008.

Βέβαια όλοι πλέον γνωρίζουν σε τι αποσκοπούσε και τι ακριβώς εξυπηρετούσε αυτή η τεράστια αδικία προς το πρόσωπό μου, που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ελληνική Δικαιοσύνη. Οπως επίσης όλοι γνωρίζουν ότι σε όλη αυτή την ιστορία χρησιμοποιήθηκαν και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται «εργαλεία», τα οποία αναλαμβάνουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και όχι μόνο.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή της ΟΥΕΦΑ προς την ΕΠΟ, η οποία και αναδημοσιεύτηκε στον Τύπο, σύμφωνα με την οποία δεν συντρέχει κίνδυνος συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις ομάδες που εμπλέκονται στην υπόθεση, αφού δεν έχει τελεσιδικήσει καμία υπόθεση στην Δικαιοσύνη.

Αλήθεια. Μέχρι και σήμερα υπάρχει κάποια καταδικαστική απόφαση, όχι τελεσίδικη, έστω και πρωτόδικη για εμένα προσωπικά ή την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου σε μια νύχτα την καταδίκασαν οι «λειτουργοί» της δημοσιογραφίας και τη διέλυσαν οι «υπηρέτες» της Δικαιοσύνης;

Και αναρωτιέμαι. Πως είναι δυνατόν να μην αντιδρούν έντιμοι Δικαστές στην αδικία; Πως είναι δυνατόν το άδικο να υπερτερεί του δικαίου;

Θα συμφωνήσω ότι ο Αχιλλέας Μπέος είναι προκλητικός, ίσως και αντιπαθητικός. Αρκεί όμως αυτό ώστε να σιωπά η Δικαιοσύνη στην μεγαλύτερη αδικία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα της Δημοκρατίας;

Έστω και καθυστερημένα, ελπίζω αυτή η αδικία να αποκατασταθεί και να τύχω δίκαιης κρίσης» καταλήγει η επιστολή του Αχ. Μπέου. »Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...