Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Μαύρες μπλούζες και κρυμμένα πρόσωπα

Μέρος της ανακοίνωσης των Malavetas Olympiakos Volou Antifa Ultras προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Αχ. Μπέου, που απάντησε με σκληρό τρόπο.

Συγκεκριμένα σε χθεσινή ανακοίνωση του εν λόγω συνδέσμου του Ολυμπιακού Βόλου αναφερόταν ανάμεσα στ’ άλλα και στον Δήμαρχο Βόλου:

Ο δήμαρχος Βόλου απάντησε ως εξής:

 «Με αφορμή υστερόγραφο σε ανακοίνωση που εξεδόθη και αφορά το πρόσωπό μου από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες - κουκουλοφόρους, έχω να τονίσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αναρχικά στοιχεία με φασίζουσες συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε αθλητικούς χώρους και πολύ δε περισσότερο στις εξέδρες των γηπέδων.

Ας μείνουν λοιπόν κρυμμένοι στα καβούκια τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Το γήπεδο που ονειρευόμαστε όλοι μας, είναι για τους αγνούς φιλάθλους, τους οικογενειάρχες και τα παιδιά. Είναι για όλους εμάς που αγαπάμε το άθλημα και όχι για άτομα με μαύρες μπλούζες και κρυμμένα πρόσωπα.

Οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου έχουν την υποχρέωση να αποβάλουν τα άτομα αυτά από την οικογένεια της αγαπημένης μας ομάδας».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...