Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Τρίποντο κι ελπίζει!

Η ελπίδα ξαναγύρισε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά το διπλό επί της Καλαμαριάς με 0-1.
Ο Ολυμπιακός ανά χρονικά διαστήματα ήταν καλύτερος του αντιπάλου του,πέτυχε ένα γκολ με τύχη και έπειτα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι ακόμα και όταν έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 68' ενώ αυτός είχε την κλασική ευκαιρία να «τελειώσει» το ματς!



Ο Ελευθερόπουλος άρχισε το παιχνίδι με ένα επιθετικό σχήμα με Μπαλτοβαλίεφ και Διαμαντόπουλο στην επίθεση, Μπεριάν και Μπιτάνγκ στα «φτερά»,Μαρτίνεθ και Ρόκα στο κέντρο και τους τέσσερις της άμυνας με Γιαλούση και Μπάρμπα στο κέντρο και τους Ζέρη και Μαργαρίτη στα άκρα.

Οι δύο ομάδες άρχισαν με πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου ,αλλά η ομάδα μας στάθηκε τυχερή όταν ο Μπιτάνγκ πήγε για σέντρα από τα πλάγια,αλλά του προέκυψε...γκολ ,αφού η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα του Βρονταρά με τον τελευταία να μην μπορεί να βγάλει την μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει τάχιστα με ένα ψαλιδάκι του Αναστασίου που υποχρέωσε τον Ρίζο σε πολύ καλή απόκρουση.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους.Η ομάδα μας αρκέστηκε σε τυφλές απομακρύνσεις ενώ σε κάθε επίθεσή της η μέτρια Καλαμαριά λες και σκορπούσε πανικό στην προβληματική αμυντική διάταξη.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40΄για να δούμε μία οργανωμένη επίθεση του Ολυμπιακού με την μπάλα να προσκρούει στα σώματα των αμυντικών ,ενώ δύο λεπτά αργότερα σε μία αντεπίθεση χάθηκε η κλασική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.Ο Μπιτάνγκ έκανε την σέντρα από τα αριστερά ,ο Διαμαντόπουλος άλλαξε έξυπνα την πορεία της μπάλας η οποία κατέληξε στον αμαρκάριστο Μπαλντοβαλίεφ που έστειλε την μπάλα στα ουράνια με το τέρμα άδειο....

...Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απειλείσει με μακρινά σουτ μετά από την επισήμανση του Ελευθερόπουλου πως ο κακός αγωνιστικός χώρος θα δυσκολέψει τον Βρονταρά στο να τα εξουδετερώσει.
Έπειτα ο Ολυμπιακός έδωσε μέτρα στους γηπεδούχους που δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και δεν προβλημάτισαν τον Ρίζο.
Μετά την αποβολή του Μπεριάν και την «μετακόμιση» του Μαρτίνεθ στα άκρα, το κέντρο έμεινε ακάλυπτο, ο Ολυμπιακός έδωσε χώρους καλύπτοντας τα νότα του ,χωρίς όμως ο Απόλλων να δημιουργήσει προβλήματα.Στο 72' έγινε μία φάση που θα συζητηθεί με τον Αναστασίου να κλέβει από τον Ρίζο, ο οποίος άφησε αδικαιολόγητα την μπάλα. Ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ σε μία πολύ δύσκολη φάση αφού θεώρησε πως κατά την πτώση του τερματοφύλακα υπήρξε επαφή.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ρίζος, Γιαλούσης, Μαργαρίτης, Μπάρμπας, Μπεριάν, Ζέρης, Μαρτίνεθ (87' Καρράς) , Ρόκας (79' Μακρυδημήτρης) , Μπιτάνγκ, Μπαλντοβαλίεφ (61' Τριανταφυλλάκος), Διαμαντόπουλος.

Καλαμαριά: Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Θ. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης, Νατσιόπουλος (46' Kαπετάνος), Ευσταθίου (46' Τσούτσης), Φιγκερόα (66' Παπαδόπουλος), Αναστασίου.





Κάρτες: 
35΄' Μπιτσάκος ,57' Παπαστεργιανός, 45' Γιαλούσης - 11' Μαρτίνεθ  30'Ρίζος ,  46΄ Μπεριάν  , 68' Μπεριάν, 92' Kαρράς

Μας άρεσε.... 
Ότι όποτε προηγούμαστε...δύσκολα χάνουμε το παιχνίδι.
Η...πολυσυζητημένη άμυνά μας που επιτέλους κράτησε το μηδέν.Σε αυτό συντέλεσε και ο νέος πορτιέρο που πάντως έδειξε πως δεν είναι...αλάθητος.
MVP του αγώνα ο Μπιτάνγκ.Καλοί και οι Ρόκας και Γιαλούσης.

Δεν μας άρεσε...

Το γεγονός πως ο Μπαλντοβαλίεφ μας θύμισε τον Κούτσι.
Ο Μπεριάν που δεν έπεισε αφού δεν «μπήκε» ποτέ στον αγώνα.
Η μη χρησιμοποίηση του Μακρυδημήτρη στο βασικό σχήμα σε ένα γήπεδο βαρύ που το...«έχει»




Ο «κόραξ» του αγώνα

Ο Γρατσάνης προκάλεσε παράπονα στους γηπεδούχους στην φάση του 71'.Παρά ταύτα ο διαιτητής είχε δίκαιο και καλώς έδωσε το φάουλ.
Ανόητη η κίτρινη κάρτα στον Ρίζο και πολύ αυστηρή η δεύτερη κίτρινη στον Μπεριάν


Είπαν:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Θεωρώ πως ήταν μια παλικαρίσια νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.Η FL είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και πιο αμφίρροπη από την Α εθνική.Είχαμε στην πλάτη δύο κακά αποτελέσματα.Τα παιδιά δουλέψαν όπως έπρεπε.Εξαγοράζουμε χρόνο και δεν παρεκκλίνουμε τον δρόμο μας.Όποιος έχει υπομονή ακολουθεί.Όποιος δεν μπορεί και δεν ρισκάρει να πάει σπίτι του. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη για την δουλειά του.Το γκολ μπορεί να ήταν τυχερό ,αλλά και ο Μπάλτο που είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ που ξέρω έχασε το άχασρο.Το ποδόσφαιρο είναι να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και έπειτα να ακολουθήσεις το πλάνο που έχει δουλέψει και έχεις καταστρώσει.Η χρησιμοποίηση Μπάλτο και Διαμαντόπουλου μαζί έδειξε πως θέλαμε μόνο την νίκη.Ο Παναγιώτης αντέδρασε σωστά τακτικά και κράτησε έναν παίκτη ψηλά και είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι.».

Διλμπέρης:«Το παιχνίδι κρίθηκε στην φάση του γκολ.Ο Ολυμπιακός ήρθε να πάρει το παιχνίδι.Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό.Πέρα της πίεσης και του αντιπάλου ήρθε και η απόδοση του διαιτητή που ήταν σε κακή ημέρα που σε εμάς λειτούργησε προσθετικά.Ακόμα και τα τελευταία λεπτά δεν καταφέραμε να περάσουμε την μπάλα μπροστά.Συγχαρητήρια στον Βόλο ,εύχομαι στον Δημήτρη καλή συνέχεια.Εμείς εδώ πέρα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προκαλέσουμε ηλεκτροσόκ στην ομάδα.Έπρεπε να ισορροπήσουμε το ρόστερ στις μεταγραφές.»

Γιαλούσης:«
Έπρεπε να σηκώσουμε κεφάλι να κάνουμε το διπλό που κάναμε.Ήταν παλικαρίσια νίκη και έπρεπε αν το πάρουμε πάση θυσία.Πρέπει να κάνουμε επαγγελματικές νίκες.Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.Η ομάδα μου έχει πολύ δύσκολη συνέχεια.Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και αν δεν το είχαμε κάνει θα είμασταν στις πρώτες θέσεις.Πρέπει πάση θυσία να μπούμε στα play-off»


Βρονταράς :«Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο.Παίρνω εγώ την ευθύνη για την ήττα ,ήταν προσωπικό μου λάθος.Εμείς οι ίδιοι θα φέρουμε την ομάδα ψηλά και θα γλυτώσουμε τον υποβιβασμό


Μικρά&πικάντικα
  • Πολύ βαρύς ήταν ο αγωνιστικός χώρος αφού χιόνιζε από το πρωί στην Θεσσαλονίκη.
  • Αναστασίου , Κατσιαρός και Καπετάνος ήταν οι παίκτες της Καλαμαριάς που έχουν φορέσει τα ερυθρόλευκα στο παρελθόν.
  • Πολύ λίγοι φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες ,αφού δεν ξεπερνούσαν τους 150-200.Τριάντα εξ αυτών ήταν φίλοι του Ολυμπιακού.
  • Στις κερκίδες βρέθηκε ο κος Βαρούτσικος ο οποίος δήλωσε περιχαρής μετά το τέλος του παιχνιδιού πως ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός και κάλεσε για συσπείρωση γύρω από την ομάδα της πόλης.



Βοήθησε κι εσύ το VolosFans κάνοντας κλικ σε μία από τις δύο πρώτες διαφημίσεις της δεξιάς στήλης που σε ενδιαφέρει!
Μάθε πρώτος τα νέα του Ολυμπιακού κάνοντας like στο προφίλ μας στο facebook...ΤΩΡΑ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...