Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τυχερός ο Ολυμπιακός...

Την άποψη ότι η ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν τυχερός στα Χανιά εξέφρασε ο τεχνικός της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς με δηλώσεις του στον Arena FM 89,4:
Οι δηλώσεις αναλυτικά:

Για το αν υπάρχει άγχος:
"Το άγχος είναι αυτό που χρειάζεται. Η αναμονή ήταν πάρα πολύ μεγάλη, περίπου δύο μήνες και περιμέναμε πάρα πολύ. Το περιμέναμε γιατί η Ξάνθη άδικα βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται. Η ομάδα ξεκίνησε την σεζόν στις 19 Ιουνίου 2013 και θα τελειώσει σχεδόν μετά από έναν χρόνο. Όσο μπορέσαμε προετοιμαστήκαμε σωστά γι' αυτό το παιχνίδι, που παίζεται η ιστορία της ομάδας και της πόλης".

Για την καριέρα του στην Ξάνθη ως ποδοσφαιριστής:
"Έπαιξα 15 χρόνια στην Ξάνθη. Ήρθα το 1988, έπαιξα μια χρονιά στην Β' εθνική και μετά 14 χρόνια στην Α'. Από το 1989 η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Η καταγωγή μου είναι από την Θεσσαλία, όμως, έχω έρθει από 18 χρονών εδώ και νιώθω Ξανθιώτης. Είναι η οικογένεια και το σπίτι μου η Ξάνθη. Το περίεργο είναι πως ο αδελφός και ο πατέρας μου ζουν στον Βόλο αυτή την στιγμή".

Για το αν μπορεί να απειλήσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Ξάνθη: "Νομίζω ότι στάθηκε τυχερή η ομάδα του Βόλου, που πήρε τον βαθμό με τα Χανιά και μπήκε στο μπαράζ. Δεν νομίζω, όμως, πως θα είναι ίδια η εικόνα της στο μπαράζ. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα. Θα καθορίσει αν θα παραμείνουμε στην Σούπερ Λιγκ ή όχι. Εμείς από την πλευράς μας είμαστε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, με μεγάλη ποιότητα και θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι. Δεν φτάνουν, όμως, μόνο αυτά, θέλει και αλλά στοιχεία που πρέπει να τα βγάλουμε για να είμαστε νικητές. Τον Ολυμπιακό Βόλου τον παρακολούθησα σε κάποια παιχνίδια από κοντά. Θα έχει κάποιο ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και κάποια φυσιολογική κούραση. Εμείς δεν έχουμε ρυθμό, άλλα έχουμε φρεσκάδα που νομίζω πως θα υπερισχύσει σε αυτό το παιχνίδι".

Για την απουσία του Σολάρι: "Είναι μια μεγάλη απώλεια, αλλά έχουμε βάθος στο ρόστερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που για έναν αγώνα μπορούν να καλύψουν το κενό ακόμα και για τον πρώτο σκόρερ".

Για το που θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ: "Έχουμε πληροφόρηση για το Χαριλάου, Κυριακή 8 Ιουνίου, αλλά δεν ξέρουμε την ώρα. Είναι ίδια απόσταση και για τις δύο πόλεις. Είναι καλό να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Εδώ επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έγινε κάτι πρωτόγνωρο. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από την πλευρά του κόσμου και αντίστροφα και θα υπάρξει μεγάλη στήριξη στην Ξάνθη".

Για τους λόγους που πρέπει να παραμείνει η Ξάνθη στην Σούπερ Λιγκ: "Η ομάδα είναι υγιής, όσοι έχουν δει τι έχει δημιουργηθεί βλέπουν πως είναι εντελώς οξύμωρο να βρεθεί στην Φούτμπολ Λιγκ. Κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...