Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κάλεσμα του Α.Σ.Ολυμπιακού!

Aνακοίνωση στην οποία αναφέρει τις συνεχείς επιτυχίες των τμημάτων, ενώ καλεί όλους τους φιλάθλους να συνδράμουν για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, εξέδωσε ο A.Σ. Ολυμπιακός Βόλου. 


Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

"Σε πλήρη δράση βρίσκονται όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.
Οι πρόσφατες και συνεχείς επιτυχίες των τμημάτων του γυναικείου Μπάσκετ που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, του αντρικού Μπάσκετ που αγωνίζεται στη Α1 ΕΣΚΑΘ, του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ που αγωνίζεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα, του τμήματος Άρσης Βαρών με τις πανελλήνιες διακρίσεις και του γυναικείου ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στη Α Εθνική κατηγορία είναι αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς που γίνεται σε καθημερινή βάση από τους Προπονητές τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας, και την αφιλοκερδή προσφορά των παραγόντων που ασχολούνται με όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Εκτός των αγωνιστικών τμημάτων και τα τμήματα υποδομής Ποδοσφαίρου Μπάσκετ Κολύμβησης Βόλεϊ και Άρσης Βαρών συμμετέχουν με μεγάλη επιτυχία σε αγώνες και Τουρνουά σε όλη την Ελλάδα αντιπροσωπεύοντας και τιμώντας με τον καλλίτερο τρόπο τον Ολυμπιακό Βόλου και την Πόλη του Βόλου.

Με δεδομένη την ανυπαρξία υποστήριξης από το Κράτος και τις Ομοσπονδίες η μόνη πηγή εσόδων για να διατηρηθούν και να αγωνίζονται με αξιοπρέπεια όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου, είναι οι χιλιάδες πιστοί φίλοι και φίλαθλοι της ομάδος μας.

Καλούμε όλους όσους πιστεύουν ότι αυτός ο μεγάλος Σύλλογος πρέπει να συνεχίσει το Αθλητικό και Κοινωνικό έργο που επιτελεί για την νεολαία της Πόλης μας, να βοηθήσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Διοίκηση του Συλλόγου, με την σύσταση Οικονομικής Επιτροπής που έχει στόχο την συγκέντρωση πόρων για την ομαλή λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων μέχρι τέλους της περιόδου.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κο ΧΑΝΤΕ ΜΙΧΑΗΛ χειρούργο ορθοπεδικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για τις επιτυχείς επεμβάσεις χιαστών στις αθλήτριες Κυριαζιδου Ευγενία και Γούλα Ελευθερία"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...