Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" απευθύνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να "ζωντανέψει" και πάλι το ΕΑΚ και μέσω ανακοίνωσής του καλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό "παρών" στην επιστροφή του, στο φιλικό με τον Τύρναβο.






Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"Η μεγάλη στιγμή για την οριστική επιστροφή του Ολυμπιακού Βόλου στο σπίτι του έφτασε. Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στις 6.30 μ.μ. στο ΕΑΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Τύρναβο σε φιλικό προετοιμασίας και συνάμα τους χιλιάδες φιλάθλους του.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του Ολυμπιακού Βόλου στη φυσική του έδρα, η διοίκηση της ΠΑΕ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους εκείνους τους φίλους της ομάδας που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν για την ανακατασκευή του ΕΑΚ, ώστε μετά από τρία χρόνια το «σπίτι μας» να ξαναθυμίζει ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι εργασίες στο ΕΑΚ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Και επειδή οι εργασίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ζητάει την κατανόηση των φιλάθλων της ομάδας για τυχόν μικροπροβλήματα παρουσιαστούν στο φιλικό με τον Τύρναβο.

Επιπλέον η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι στο φιλικό με τον Τύρναβο θα λειτουργήσουν οι Θύρες 3, 4 και 5. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο, με γενική είσοδο 10 Ευρώ. (Στη θύρα 4 θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας).

Τέλος, οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τον αγώνα με τον Τύρναβο θα εισέρχονται από τη Θύρα 5."


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...