Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ρόκας:Επέστρεψα σπίτι μου!

Άρχισαν οι επίσημες ανακοινώσεις των μεταγραφών του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Στάθη Ρόκα και του Θανάση Γεωργίου. Και οι δύο παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων.

Ο Στάθης Ρόκας αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου αναφερόμενος στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: 

«Έπειτα από δύο χρόνια επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ και πάλι με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Την παρούσα χρονική στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο πράξεις, ώστε να πετύχουμε το μοναδικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ λίγκα».

Ο Θανάσης Γεωργίου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, υποστήριξε:
 «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι τιμή να αγωνίζεται σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, διότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Στόχος δικός μου αλλά και όλων όσοι ανήκουμε στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι να οδηγήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα που είναι η φυσική της θέση και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος της χρονιάς θα τα έχουμε καταφέρει».Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...