Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Αστέρας Μαγούλας - Ολυμπιακός Βόλου (pregame)


Τον Αστέρα Μαγούλας θα χρειαστεί να αποκλείσει ο Ολυμπιακός Βόλου για να περάσει στην 2η φάση του Κυπέλλου.
(τελ. ανανέωση 14:20)
Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 14:30 ,στο γήπεδο της Ελευσίνας και δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση.
Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ.Αυτό σημαίνει πως αν δεν αναδειχτεί νικητής στο 90' λεπτο θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι.
Διαιτητής του αγώνα ο Ιωσήφ Σφακιανάκης με βοηθούς τους Μιχαήλ Δόση και Νότη Κουτσόγιαννο (όλοι από ΕΠΣ Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής ο Ιωάννης Κακρίδης (Κορινθίας) και παρατηρητής ο Κων/νος Φλωράκης (Φωκίδας).
Η ομάδα από την Μαγούλα εντάχθηκε σε επίσημο πρωτάθλημα το 1983.Σε επαγγελματική κατηγορία έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία του πέρσι.
Σαφώς και δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων.Θα τολμούσαμε να πούμε πως η ομάδα του Αστέρα Μαγούλας παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του με μία ομάδα ανάλογου διαμετρήματος με αυτό του Ολυμπιακού Βόλου.
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για φέτος η ομάδα του Αστέρα έχασε στην έδρα της από τον Παναιγιάλειο με σκορ 0-2.

Ο Ολυμπιακός έχει και πάλι απουσίες. Κόμνος, Ντεβάλις, Μπολάτι, δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σούλη Παπαδόπουλου ,ο οποίος σίγουρα θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι σήμερα πολλές ευκαιρίες.
Έτσι Πινδώνης , Γκίτκος και Ογιαρμπίντε αναμένεται να ξεκουραστούν.Η αποστολή θα γίνει γνωστή σε λίγες ώρες μετά την προπόνηση της Τρίτης.


  • Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου η οποία συμπεριλαμβάνει και τον Γιένκα που ξεπέρασε το πρόβλημά του.Η αποστολή:
Ρόκα, Σταυράκης, Μπακαγιόκο, Γενγκά, Γόγολος, Στουρνάρας, Πινδώνης, Κόλεφ, Στογιάνοφ, Μπόρας, Κολημήτρας, Παππάς, Τσιάτσιος, Καρράς, Γαλάνης, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Ογιαρμπίντε, Γουσούλης, Ναουμίδης και Κοτζαθανάσης.

Εκτός έμειναν οι Γκίτκος, Στουρνάρας και οι τραυματίες Μπολάτι, Κατσιαρός, Ανιέτε, Ντεβάλις, Κόμνος και Κάσχιο.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...