Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Βαζάκας: Κρίμα....

Από τα σύννεφα έπεσε ο Γιώργος Βαζάκας όταν άκουσε το πρωί της Παρασκευής  τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη να του ανακοινώνει πως σταματούν τη συνεργασία τους…
Αθηναϊκή ιστοσελίδα μίλησε με τον τέως προπονητή του Ολυμπιακού:

«Με απέλυσε αφού πρώτα με παρακάλεσε να πάω την ομάδα στις Σέρρες για το ματς με τον Πανσερραϊκό και να φύγω μετά… Αυτά δεν γίνονται», μας είπε αρχικά ο Βαζάκας, ο οποίος, όταν τον ρωτήσαμε τι συνέβη και προέκυψε το διαζύγιο, μας αποκάλυψε: «Ο Μποτσιβάλης μού είπε πως θα έπρεπε να έχουμε 15 βαθμούς σε πέντε αγώνες! Τι να του πω; Είναι απίστευτο. Μάλιστα, μου είπε πως, αν όχι 15, δηλαδή πέντε νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, θα έπρεπε να έχουμε έστω 12 βαθμούς». 

Ο Βαζάκας, ωστόσο, μας έδωσε και τη δική του εκτίμηση για την όλη κατάσταση στον Ολυμπιακό Βόλου: «Η ομάδα φτιάχθηκε στο παρά πέντε. Προσωπικά ήμουν σίγουρος για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν λογικό να ξεκινήσουμε κάπως μουδιασμένα, αν και, με εξαίρεση το ματς με τη Λάρισα και τα όσα έγιναν εκεί, σε όλα τα άλλα ματς τα πήγαμε καλά ως απόδοση. Η ομάδα είχε όλο το χρόνο να καλύψει τη διαφορά και να μπούμε στην 7άδα για να διεκδικήσουμε την άνοδο, αν δεν καταφέρναμε να ανεβούμε απευθείας. Ήμουν σίγουρος πως αυτό θα γινόταν, καθώς θα κάναμε και όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειαζόμασταν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Θέλω να πω πως δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Μαζί φάγαμε την αγωνία για το πού θα έπαιζε η ομάδα και όλοι μαζί ρισκάραμε όταν ήρθαμε… Κανένα απολύτως παράπονο δεν έχω φυσικά και από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας κάθε στιγμή… Ο τρόπος και η συμπεριφορά του Μποτσιβάλη, ωστόσο, δεν ήταν η πρέπουσα απέναντι σε έναν επαγγελματία προπονητή. Κρίμα…»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...