Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ο Βόλος προσπαθεί για αποζημιώσεις!

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνενωθούν η Football League με την Football League 2, αλλά και στη συμμετοχή του Ηρακλή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην εν λόγω κατηγορία.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχασε την ευκαιρία για ακόμα μια φορά να κάνει αντιπολίτευση στον Σοφοκλή Πιλάβιο. «Το ΔΣ θα γίνει την άλλη εβδομάδα. Ήταν να γίνει σήμερα αλλά ο κύριος πρόεδρος ήθελε να πάει στο Ρέθυμνο για τα μπάνια του...»,σχολίασε σκωπτικά την αναχώρηση του Πιλάβιου στην Κρήτη για να συμπληρώσει:

« Δεν ξέρω τα πλάνα για τις συνενώσεις κατηγοριών. Αυτά είναι του Πιλάβιου και του περίγυρού του. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα και στις προκηρύξεις και με τον ΚΑΠ. Οι όποιες αλλαγές πρέπει να προβλέπονται μέσα από την προκήρυξη. Δεν μπορεί να κάνει ο Πιλάβιος του κεφαλιού του», ,είπε ρωτηθέν για τις φήμες περί τοποθέτησης Ολυμπιακού ,Ηρακλή και Καβάλας στην Β' Εθνική.

«Ανακατέψαμε όλα τα πρωταθλήματα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Δεν γίνεται ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα να ανέβουν έτσι. Δεν αρκεί η θέληση. Απορώ πως ο Ηρακλής και οι άλλες ομάδες δεν προσέφυγαν κατά της ομοσπονδίας για αποζημίωση. Ο Ολυμπιακός Βόλου μόνος του  προσπαθεί να το κάνει», συμπλήρωσε ο τέως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.

Κάντε like στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης διαδικτυακής παρέας του are u interested.Πατήστε εδώ  και γίνετε μέλη της μεγάλης ομάδας εντελώς δωρεάν.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο VolosFans πατώντας ΕΔΩ.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...