Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αγωγές κατά βούληση!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Μαΐου 2012, στα γραφεία του Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, η συγκέντρωση μετόχων, μελών και φίλων του Ολυμπιακού, με αντικείμενο συζήτησης την ενεργοποίησή τους, σχετικά με καταθέσεις αγωγών, εναντίον κάθε υπευθύνου για την παρατεινόμενη αδικία σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

      Μετά από ενημέρωση της εξουσιοδοτημένης προς τούτο τριμελούς επιτροπής, έγινε γνωστό στους παρισταμένους, ότι σύμφωνα με τις νομικές συμβουλές δικηγορικού γραφείου, κάθε μέτοχος, ανεξαρτήτως αριθμού μετοχών που έχει στη διάθεσή του, δικαιούται να συνυπογράψει κάθε αγωγή της ανώνυμης εταιρίας, έχοντας έννομο συμφέρον.

Ξεκίνησε λοιπόν άμεσα η καταγραφή των πρώτων ονομάτων και ο κατάλογος θα παραμείνει ανοικτός για τις επόμενες ημέρες.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί στην παλλαϊκή συνάντηση της παρασκευής 25/5 στο ξενοδοχείο Valis.

Για συμμετοχή μετόχων στις αγωγές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 17.00-21.00 στο τηλ: 6945 420094, της Επιτροπή Αγωγών.

Αποφασίστηκε εξάλλου, να αξιοποιηθούν ποικιλοτρόπως όλες οι δημόσιες τοποθετήσεις των πολιτικών κομμάτων, που έγιναν υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

Παράλληλα, θα ζητηθεί να ενεργοποιηθούν και να συστρατευθούν όλοι οι φορείς της πόλης και του νομού, ώστε να παρουσιαστεί και να τονιστεί το αρραγές μέτωπο της τοπικής κοινωνίας, σχετικά με το δίκαιο αίτημα της ΠΑΕ για την πλήρη αποκατάστασή της. Η υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου είναι για την πόλη και το νομό Μαγνησίας, υπόθεση όλων των τοπικών παραγόντων και των νομίμων συμφερόντων τους.

Με την ευκαιρία, μέλη του Δ.Σ. του Α.Σ. επικαιροποίησαν και την ανάγκη να καταβληθεί από τα παλαιά μέλη και τους φιλάθλους το Ολυμπιακού, το ποσό των 30 ευρώ της συνδρομής μέλους για το 2012.

Τέλος ανακοινώθηκε ότι στις 11/6 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Α.Σ. Ο τόπος και η ακριβής ώρα, θα κοινοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...