Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Απάντησε ο Τσακόγιας


O Σταύρος Τσακόγιας απάντησε με ανακοίνωση στην παύση του από έφορος του Ολυμπιακού Βόλου.


«Σχετικά με την ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, για την παύση μου από το Δ.Σ. έχω να δηλώσω τα εξής:
Θα μπορούσα κι εγώ με τη σειρά μου, να πω πολλά και να υπερασπιστώ τη θέση μου και το ρόλο μου, ως διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού. Όμως επειδή η απάντησή μου, θα περιείχε στοιχεία που θα δημιουργούσαν πρόβλημα σε πολλούς σιωπώ, γιατί ο μεγάλος χαμένος θα ήταν ο Σύλλογος. Είμαστε σε μια  τραβηγμένη περίοδο δυσκολιών για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Δεν έχω λοιπόν σκοπό με μια απάντησή μου, να δημιουργήσω πρόβλημα σ’ αυτό που αγαπώ και ούτως ή άλλως δεν θα σταματήσω να υπηρετώ. Άλλωστε για μένα ο Ολυμπιακός Βόλου, είναι η ζωή μου. Τους περισσότερους φίλους μου εκεί τους γνώρισα και εκεί περνώ το μεγαλύτερο χρόνο της ημέρας. Αυτή τη σχέση, κανείς δεν μπορεί, ούτε να την αμαυρώσει, ούτε να την πλήξει, ούτε να την σταματήσει.
Με την ευκαιρία, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους προπονητές Λάμπρο Πρέκα που ξεκινήσαμε τη σεζόν, το Λευτέρη Κατσαλή που συνεχίσαμε με μεγάλη επιτυχία, ανεβάζοντας τους στόχους της ομάδας, τον Κώστα Γανώση και τον Γιάννη Καραθάνο 
μέλη της Διοικούσας Επιιτροπής Καλαθοσφαίρισης, τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη, ψυχή των ακαδημιών, τον Νίκο Τσεκούρα  Γεν. Γραμματέα και τον Σταύρο Τραγάκη, Υπεύθυνο Επικοινωνίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, που πίστεψαν από την αρχή στην προσπάθεια και μας στήριξαν. Τέλος και πάνω απ’ όλους, ευχαριστώ τους αθλητές της ανδρικής ομάδας,  καθώς και τους αθλητές των τμημάτων υποδομών – ακαδημιών που μαζί με τους γονείς τους γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, κάτω από ποιες συνθήκες, ολοκληρώσαμε τη χρονιά.  Επίσης θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την αξιόλογη προσπάθειά μας. Δεν θα μπορούσα στις ευχαριστίες μου, να  παραλείψω τους φιλάθλους της ομάδας. Αυτή είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Από εκεί ξεκίνησα  κι εκεί θα τελειώσω, όταν το αποφασίσει ο Θεός!

Σταύρος Τσακόγιας
πρώην μέλος Δ.Σ. Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ,
πρώην Έφορος Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...