Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Όλα καθοδηγούμενα...

Με αφορμή τη νέα μάχη που δίνει στην έδρα της UEFA αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, προκειμένου να εκδικαστεί η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης αποβολής της ομάδας από το Europa League, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Παύλος Μαρκάκης, δήλωσε τα παρακάτω:

«Συμπαραστεκόμαστε με όλη μας την καρδιά στην ομάδα της πόλης μας, στο νέο αγώνα που δίνει και που ευχόμαστε να έχει θετικά αποτελέσματα.
Το τελευταίο διάστημα αποδείχτηκε περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου αποτέλεσε το εξιλαστήριο θύμα στην λεγόμενη επιχείρηση «κάθαρσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό φάνηκε και από τις μεθοδεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού και τα εξαρτημένα από αυτή, όργανα.


Η ομάδα αυτή, είχε κατακτήσει, με την αγωνιστική της αξία και μόνο, το κύρος και τον σεβασμό όλων των ομάδων σε πανελλαδικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι όπως αποδείχτηκε, όλοι οι παίκτες που αγωνίζονταν σ’ αυτή, είναι πλέον περιζήτητοι…



Εν τέλει, δηλώνουμε ότι συμφωνούμε να ασκηθούν όλα τα νόμιμα μέσα πίεσης για την αλλαγή της απαράδεκτης απόφασης της ΕΠΟ, σε διεθνές επίπεδο, μια και στην Ελλάδα όλοι οι φορείς έχουν καταντήσει αναξιόπιστοι και καθοδηγούμενοι…
»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...