Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

O Μάκης συλλαμβάνεται την ώρα της ΕΕΑ, ο Μάκης μας την έκανε και τώρα άντε γεια!!!

Τα δικά σας κείμενα στην στήλη "Γράφετε εσείς".Συνεχίστε να μας στέλνετε.....,εμείς δημοσιεύουμε τα πάντα,έστω και με μικρή καθυστέρηση λόγω της πληθώρας των κειμένων.


"Δηλαδή τώρα να πιστέψω [και να φάω το σανό], ότι ξαφνικά συνέλαβαν μετά από καιρό τον Μάκη, ακριβώς την ώρα (κυριολεκτικά) που έβγαινε κρισιμότατη απόφαση αν οι 2 ομάδες απαλλάχτηκαν ή όχι από το παρελθόν τους. Μάλιστα, η απόφαση ήταν πως ΟΧΙ άρα υποβιβάζονται, γιατί δεν ξεμπέρδεψαν με αυτούς. Ο Μάκαρος οδηγείται στη ΓΑΔΑ, το show ξεκινά, οι ιθαγενείς κοιτούν άναυδοι το κουτί...ξεχνιέται η καταδίκη των ομάδων. Οι ανακριτές διαφωνούν ελευθερώνεται προσωρινά έως ότου αποφασίσουν και από χτες το απόγευμα την έχει ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ και τον ΞΑΝΑΨΑΧΝΟΥΝ. 'Οχι τόσο χοντρό δούλεμα ρε μάγκες!

Υ.Γ. Ο Πατέρας λίγες ώρες νωρίτερα καταθέτει στον Ανακριτή και φεύγει, κουνώντας το δάχτυλο για τις δωρεές και τη βοήθεια που δίνει σε Αστυνομία και Λιμενικό...Ο Ολυμπιακός Βόλου καταδικάστηκε, το σόου τελείωσε και τα πρόβατα επέστρεψαν στα μαντριά τους στο Διμήνι...Πρόβατα ας ξυνήσουμε που λέει και ο Σφακιανάκης. Μα τόσο ΚΑΚΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΙΑ!?"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...