Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα δίνω καθημερινά δελτίο τύπου...

Χωρίς νόημα ήταν η ραδιοφωνική παρέμβαση της αντιπροέδρου της Βουλής κυρίας Ζήσης στον SportFm Βόλου.
Διαβάστε τις δηλώσεις της αναλυτικά:

«Υποστηρίζουμε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.Όταν εγώ είδα πως γίνεται αυτή δεν δίστασα να εναντιωθώ και να υπερβώ τις κόκκινες γραμμές μου.Δεν μπορώ κάθε μέρα να δίνω δελτίο τύπου.Η συνεργασία και η διαβούλευση με την ΠΑΕ υπάρχει.Δεν χρειάζεται ο καθένας να λέει ότι κάνει.Οι Bloggers με έχουν στοχοποίησει.


Η διοίκηση της ΠΑΕ ήταν στο σπίτι μου το Σαββατοκύριακο.Ο κος Μπατζιάκας σήμερα κατάφερε να αναβάλλει την απελευθέρωση των παικτών.Ο κος Πιλάβιος ποτέ δεν απαντάει στο κινητό.
Πέτυχα την ενωτική και συσπείρωση της Μαγνησίας για τον Ολυμπιακό αλλά το ζήτημα δεν είναι να να επικαρπωθεί κάποιος τον αγώνα που κάνουν όλοι για τους δικούς του λόγους.Πολλά παρένθετα πρόσωπα είναι ανάμεσα στους καθημερινούς μας φίλους.


Παρέμβαση στην δικαιοσύνη δεν κάνουμε.Έχω εμπιστοσύνη στα δικαστήρια.Θα κάνει καλά την δουλειά της ελπίζω.Είναι μια ώρα κρίσιμη και ο Ολυμπιακός και τα προβλήματά του είναι ένα μικρό μέρος των προβλημάτων που έχει η χώρα μας.Πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη και αγάπη για τον τόπο μας.Όχι βανδαλισμοί και φωνές.»





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...