Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ του ΠΑΣΟΚ δεν θα νικήσει...


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε την αναλυτικά:

«Και πάλι καταγγέλλουμε την ΕΠΟ και τον Πιλάβιο για πραξικοπηματική πράξη αφού ενώ εκδικαζότανε η υπόθεσή μας στις 4 μ.μ. τα σαΐνια της ΕΠΟ στις 2:00 μ.μ. άφησαν τους παίκτες μας ελεύθερους.
Εμείς καλούμε τους παίκτες μας να μη φύγει ούτε ένας. Να ακολουθήσουνε το παράδειγμα του αρχηγού και παλλίκαρου Αλβάρεζ που δήλωσε ότι εγώ έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι γελοίο να υπογράψουνε στον Άρη, στην ομάδα που πέρυσι στου Χαριλάου μας κατέσφαξαν και που ο Τσιώλης έχει 4 μήνες να πληρωθεί.

Να περιμένουνε γιατί ο Ολυμπιακός θα δικαιωθεί, είτε μέσω FIFA είτε μέσω CAS και όλοι τους θα πληρωθούνε γρηγορότερα από Άρηδες, Αστέρες κλπ.

Καλούμε το βουλευτή μας κ. Καρτάλη αφού του αναγνωρίζουμε και το δικό του αγώνα για το δίκιο του Ολυμπιακού, να δηλώσει και αυτός ότι όντως υπάρχει δίωξη κατά της ομάδας με πολιτική παρέμβαση κάτι που έκαναν από την αρχή και η Ρ. Ζήση Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Δήμαρχος Π. Σκοτεινιώτης και ο πρώην Νομάρχης ο Απ. Παπατόλιας.

Μια τέτοια δήλωση θα μετατρέψει την όποια δυσαρέσκεια και αμφισβήτηση των χιλιάδων οπαδών της ομάδας μας και ψηφοφόρων του, σε ευαρέσκεια και θα είμαστε στο πλευρό του. Πιστεύουμε στο πολιτικό του θάρρος και ήθος. Είναι κάτι που το πιστεύει και το παραδέχεται και ο ίδιος για την αδικία της ομάδας.

Θέλουμε να συγχαρούμε το δικηγόρο μας κ. Χαρμάνη και τα μέλη της ΠΑΕ για την άριστη νομική παράσταση που έδωσαν προχθές στην ΕΠΟ. Νομικά τους νικάμε 100-0
Η πολιτεία και η χούντα του ΠΑΣΟΚ δεν θα νικήσει. Τέλος στέλνουμε το μήνυμα στους οπαδούς μας για συνεχή συσπείρωση και εγρήγορση.

Να έχουμε πίστη και αισιοδοξία ότι θα βγούμε νικητές και δικαιωμένοι. Στη Δ΄ να στείλουνε την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ, το Άρη, την Ξάνθη, τη Λάρισα και τις Σέρρες.

Να παραιτηθούνε τώρα οι οι Γερουλάνος, Μπιτσαξής και Νικητιάδης για τις άμεσες παρεμβάσεις στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Να κάνουνε παρεμβάσεις στο σύντροφό τους κ. Τσοχατζόπουλο που παράγγειλε υποβρύχια χωρίς τιμόνια, στον κ. Τσουκάτο για 1.000.000 της Siemens και σ’ όλα τα άλλα λαμόγια για την απάτη του χρηματιστηρίου το 2000 που κατέστρεψαν 1,5 εκατομμύρια νοικοκυριά με 50 τρισεκατομμύρια δρχ. »

-Η- Διοίκηση του ΣΦΟΒ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...