Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Καρτάλης:Ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε...

Ο κος Καρτάλης απάντησε ήδη στους Austrian Boys  μέσω δηλώσεών του στον  SportFm Βόλου:«Η ανεξαρτητοποίηση δεν είναι απάντηση.»
Πάντως δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Η υπόθεση του Ολυμπιακού είναι σε μια λεπτή κλωστή.Το μετοχολόγιο θα έπρεπε να αλλάξει από πριν.
Γίνονται καθημερινά  προσπάθειες.Μπορώ να βεβαιώσω όλους πως γίνεται μια συστηματική προσπάθεια καταρχήν από την ομάδα και μετά από όλους εμάς.Περιμένουμε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου.


Χθες το βράδυ υπήρχε μια εκτίμηση από το έκτακτο ΔΣ της ομάδας πως θα υπάρξει απελευθέρωση των παικτών. Επικοινώνησα με τον κύριο Πιλάβιο και του εξέθεσα το θέμα.Μου ζήτησε επιστολή την οποία και έκανα.Κάθε μέρα γίνονται ενέργειες.Είναι ένα στοίχημα δύσκολο.


Η ΕΕΑ φέρεται πως απεφάνθη πως δεν μπορεί να ελέγξει τον φάκελο επειδή έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.Πάντως σημασία έχει να περιμένουμε την απόφαση του Εφετείου για να υπάρξει η νομική βάση για να επιστρέψει ο φάκελος για έλεγχο.


Όλες οι πιέσεις που έπρεπε να γίνουν έγιναν.Ο κύριος Γερουλάνος έχει τις δικές του απαντήσεις τις οποίες έχει εκφράσει και δημόσια.Η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών δεν θα ήταν η απάντηση.Αν η απόφαση είναι με το μέρος μας υπάρχουν μια σειρά διεργασιών.Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία.Όταν τα πάντα τελειώσουν θα είμαι στην διάθεσή όλων να δημοσιοποιήσω τι έχω κάνει και τι όχι.Ελπίζω να μην χρειαστεί και η ομάδα να αγωνιστεί στην Λίγκα.»



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...