Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Austrian Boys: Ανεξαρτητοποιηθήτε κύριοι βουλευτές...


Να δούνε επιτέλους πολιτική δράση καλούν τους βουλευτές του Βόλου οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού.
Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

«Το Δ.Σ των Austrian Boys βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να απευθυνθεί εκ νέου στους Βουλευτές Μαγνησίας ζητώντας για λόγους ευθιξίας την παραίτησή τους από το αξίωμά που τους προσέφερε ο κόσμος της Μαγνησίας.Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες της πόλης να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας ούτε καν στην εφεδρεία. Το ενδιαφέρον τους για το θέμα που ταλανίζει εδώ και 3 μήνες την ομάδα μας επιτέλους θα πρέπει να μετουσιωθεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αγώνες απαιτούν διαρκή παραμονή στον στίβο μάχης προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος και όχι μόνο από τον άμβωνα και έδρανα της Βουλής.

Για τους δε 2 Βουλευτές της κυβέρνησης, που μέχρι στιγμής αποδεδειγμένα έχουν πέσει θύματα των μεθόδων και προσχηματικών επιδιώξεων του Γερουλάνου, απαιτούμε την ανεξαρτητοποίησή τους, ως έμπρακτη απόδειξη των ιδιαίτερων σχέσεων που έχουν αναπτύξει με τους πολίτες της Μαγνησίας! Ας ανταποδώσουν επιτέλους ουσιαστικά την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο κόσμος στις τελευταίες εκλογές. Διαφορετικά θα ισχύσει ο κανόνας, πως όποιος έχει το δάχτυλο στο μέλι……..

Αν υπάρχει στους Βουλευτές του Νομού μας, στοιχειώδης εγωισμός και ευθιξία, ας πράξουν το γενναίο συμπράττοντας με το γενναίο και δοκιμασμένο φίλαθλο, πολίτη της πόλης και της χώρας! Περιμένουμε την παραίτηση τους ως αύριο το πρωί , ειδάλλως θα κριθούν και ανακηρυχτούν ανεπιθύμητοι από τον κόσμο της πόλης.»


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...