Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν να μην πέρασε μια μέρα... 2-0 την Κέρκυρα


Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε περίτρανα πως όχι μόνο υφίσταται σαν ομάδα,όχι μόνο οι διοικητικές περιπέτειες δεν τον έχουν επηρεάσει,αλλά και πως εξακολουθεί να έχει ένα από τα καλύτερα σύνολα της Λίγκας.Νταρμπιόν και Ούμπι τα γκολ για τον Ολυμπιακό στο φιλικό με Κέρκυρα. (βίντεο)
Μια μικρομεσαία ομάδα τύπου Κέρκυρας αποτέλεσε ορεκτικό για τον Ολυμπιακό,ο οποίος είναι η ομάδα που θυμόμαστε όλοι προ εποχής...Γερουλάνου.
Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Πανθεσσσαλικό υπήρχε μία και μόνο ομάδα.Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου έδειξαν πως δεν είναι επηρεασμένοι από τα γεγονότα αλλά όπως είπε και ο Σολάκης στην πρόσφατη συνέντευξη...μπουκωμένοι.


O Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ γρήγορα,μόλις στο 14΄ με δυνατό συρτό μονοκόμματο σουτ του Νταρμπιόν,το οποίο έστειλε την μπάλα στην γωνία του Γκαλίνοβιτς.Πιο πριν ο Ούμπιντες είχε προειδοποιήσει τον πορτιέρο των Φαιάκων με ψιλοκρεμαστό σουτ που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Ο Ούμπι στο 25' απείλησε και πάλι αλλά το δυνατό σουτ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Γκαλίνοβιτς εντυπωσιακά.
Η Κέρκυρα απάντησε στο 35' με τον Μετίν να κάνει μια κρυφή μπαλιά προς τον Μαζνόφ του οποίου το πλασέ απέκρουσε με τα πόδια ο Γιακούποβιτς.
Ο Ολυμπιακός άμεσα στην επόμενη φάση έκανε το 2-0.Μπρέσκα,Μαρτίν,Ούμπι βγήκαν στην αντεπίθεση ,έκαναν την αντίπαλη άμυνα ...γιο-γιο και με κεφαλιά ως τελικός αποδέκτης της σέντρας του Σλοβάκου,ο Ούμπι σκόραρε.








Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι με διάθεση.Ο Ούμπι έκανε μια εκπληκτική μπαλιά στον Μπρέσκα ο οποίος με δυνατό σουτ ανάγκασε και πάλι τον Γκαλίνοβιτς σε εκπληκτική απόκρουση με το αριστερό του χέρι.
Ο Μπρέσκα και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 61' αφού το κάθετο αριστερό δοκάρι του στέρησε το γκολ μετά από μπαλιά του Κάσκιο.
Η Κέρκυρα απάντησε στα δοκάρια με τον Λαμπρόπουλο και με μια κεφαλιά του Μαζνόφ που έδιωξε στην γραμμή ο Ζέρης.Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους για ένα 10λεπτο αλλά ο Ολυμπιακός με τον Μάρτιν στο 88΄θα μπορούσε να αυξήσει τα τέρματα το Ολυμπιακού.
Η Κέρκυρα στα τελευταία λεπτά είχε ακόμα ένα δοκάρι και πάλι με τον Λαμπρόπουλο.


Μέτρια ήταν η παρουσία του κόσμου. Μόλις 3500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου σε μία κρισιμότατη καμπή στην 74χρονη ιστορία του συλλόγου.
Πάντως όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες ήταν εκδηλωτικοί και χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες της ομάδας.Βέβαια δεν έλειψαν και τα «κοσμητικά» επίθετα για Γερουλάνο και ΠΑΣΟΚ.

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Τόμας (Ανδρίκος 82'), Ντολεζάι, Μπρέσκα (Αναστασίου 84'), Ρόκας (Ζέρης 33'),Ούμπιντες , Κάσκιο (Αλβάρεζ 63'), Ακόστα (Νάκας 86'), Νταρμπιόν (Κοτζαθανάσης 86'), Μάρτιν   


Εκτός αποστολής έμειναν οι Μόνχε,Σολάκης και Σανκαρέ οι οποίοι είναι τραυματίες χωρίς η κατάστασή τους να είναι ανησυχητική.


Ο Χάβι και οι παίκτες:
O Ζέρης κάλυψε το αριστερό άκρο της άμυνας,μακριά από την φυσική του θέση αφού ο Ρόκας αισθάνθηκε ενοχλήσεις.Ο Ιωάννου εκμεταλλεύτηκε την απειρία του νεαρού χωρίς να μπορέσει όμως να δημιουργήσει κάτι πολύ επικίνδυνο.
O Νταρμπιόν παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει την κλάση του.Από τους κορυφαίους του αγώνα.Καλή η παρουσία του Κάσκιο στην θέση του αμυντικού χαφ.
Ο Γιακούποβιτς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Λίγκας.Φάνηκε στις δύο και μόνες επεμβάσεις που χρειάστηκε να κάνει.


Διαιτητής του αγώνα ο Αρετόπουλος ο οποίος δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα παρά του γεγονότος που έδινε εύκολα το φάουλ.
Κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Μαιστόροβιτς.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...