Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μυρίζει μπαρούτι....

Ενώ σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση φιλάθλων στην Λεωφόρο Δημητριάδος από ανεξάρτητο φορέα φίλων του Ολυμπιακού η απόφαση των συνδέσμων να αναστείλουν την λειτουργία τους κάνει την ατμόσφαιρα στον Βόλο να μυρίζει μπαρούτι καθώς αναμένονται σκληρές μορφές διαμαρτυρίας.
Διαβάστε την ανακοίνωση των συνδέσμων αναλυτικά

«Οι μάσκες είχαν πέσει προ πολλού! Τώρα έχει αρχίσει και το ξεβράκωμα όλων των ανδρείκελων (πολιτικών, παραγόντων καριέρας, δημοσιογραφίσκων πολυτελείας) που προσπαθούν εδώ και μήνες να καταστρέψουν μία ομάδα και πόλη συνθλίβοντας τα όνειρα χιλιάδων φίλων της. Οι αρχικές προθέσεις και επιδιώξεις τους έπεσαν στο κενό, διότι δεν περίμεναν να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τον κόσμο της ομάδας που αποτελεί χρόνια τώρα τον θεματοφύλακά της. Τα χειρουργικά τους εργαλεία όπως, διεφθαρμένοι δημοσιογραφικοί κύκλοι και χειραγωγημένα μολυβένια στρατιωτάκια τύπου κλουκινά, δεν είχαν το αποτέλεσμα που εξ’ αρχής ευελπιστούσαν συγκεκριμένοι πολιτικοί χαρτογιακάδες, υπό την πίεση των μεγάλων συμφερόντων made in Greece προσπαθώντας να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε κατ’ ευφημισμό περήφανα άτια και αρκετούς άλλους.

Αφού τα σχέδιά τους εντός συνόρων ανατράπηκαν και ξεσκεπάστηκαν οι ίδιοι, αποφάσισαν να ζητήσουν τη συνδρομή της UEFA. Μη μπορώντας να αποδείξουν πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένοχος στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και να αντιπαραβάλουν στα αδιάσειστα νομικά επιχειρήματα των συνηγόρων υπεράσπισης, έτρεξαν να προσφύγουν στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Μέρες νωρίτερα ο πρόεδρός της Μισέλ Πλατινί είχε δηλώσει πως η UEFA οφείλει να αναμένει και σεβαστεί την τελεσίδικη απόφαση που θα της κοινοποιηθεί από την ΕΠΟ. Όλα αυτά 2 ημέρες πριν την γνωστοποίηση της απόφασης.

Ο αμέτοχος, άφαντος, συμμέτοχος Σοφοκλής Πιλάφιος ως άλλη μαριονέτα, μπορεί να καυχιέται πως το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου επί εποχής του ελέγχεται από το υπουργείο Πολιτισμού, σύμφωνα με πρόσφατες αποκαλύψεις του σύμβουλου της Ομοσπονδίας κου Χατζηαποστόλου:

«Το υπουργείο Πολιτισμού διοικεί την ΕΠΟ». Αν είναι έτσι γιατί δεν παραιτείστε να μην επιβαρύνετε άλλο τον Έλληνα φορολογούμενο; Γέμισε δυστυχώς η Ελλάδα από ψηλά και άχαρα κολεγιόπαιδα που δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους, αλλά έμαθαν πώς να δουλεύουν τον κοσμάκι και πώς να κρύβονται πίσω από φούστες και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Χαιρετισμούς στο θείο σας κο Παπούλια.

Αααα! Ξεχάσαμε να αναφέρουμε τον Χατζηαβάτη της παρέας που ως άλλος τελάλης κλήθηκε να παίξει τον ρόλο του χαζού και να μεταδώσει την αποκλειστική και έγκυρη είδηση βασιζόμενος σε ανώνυμες δημοσιογραφικές πηγές, ότι η UEFA θα αποκλείσει την ομάδα μας από τη διοργάνωση του Europa League, Μπράβο άφθαρτε και άμεμπτε Κωσταπάρτα! Θα γραφτεί με χρυσά γράμματα το όνομά σου στο πάνθεον των Α.Ρ.Δ!

Κύριοι,

Η ομάδα μας και ο κόσμος της σας ανάγκασαν να το φυσάτε και να μην κρυώνει, παραδεχτείτε το! Λυπούμαστε που δεν είμαστε λάτρεις των σίριαλ και σαπουνόπερων τύπου EZEL! Είμαστε νοσταλγοί άλλων εποχών, προτύπων και φυσιογνωμιών που έζησαν και «έφυγαν» με αξιοπρέπεια. Ο καπνός από τις φλόγες του Λονδίνου έφτασε και στα μέρη μας. Ο ρόλος του εξιλαστήριου θύματος δεν μας ταιριάζει πλέον! Έχουν συσσωρευτεί μέσα μας πολλά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Γνωστοποιούμε στα μέλη μας και στο φίλαθλο κόσμο του Βόλου, πως από αύριο αναστέλλεται η λειτουργία των γραφείων του συνδέσμου μας, επ’ αορίστου!

Εμπρός για μάχης ξεκίνημα νέοι αγώνες……………έως ότου αποκατασταθούν οι αρχές μιας ευνομούμενης πολιτείας.

Υ.Γ 1 Από αύριο το μεσημέρι όλοι έξω από τα γραφεία των οργανωμένων για ενημέρωση των εξελίξεων και κινητοποιήσεων

Υ.Γ2 Καλούμε τους φίλους της ομάδας να μποϋκοτάρουν τις αθλητικές εφημερίδες και να μην προβαίνουν σε αγορά τους

Υ.Γ3 Σήμερα εμείς, αύριο κάποιος άλλος! Μην το ξεχνάει κανείς. Δεν είναι ακόμη αργά»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...