Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μηχανικός είμαι ,όχι βλάκας....

«Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν γνώσεις νομικής αν ακούσουν τις καταθέσεις καταλαβαίνουν εύκολα αν είναι αθώος ο Ολυμπιακός»,δήλωσε η Ροδούλα Ζήση στον Spirt-Fm Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Όλοι έχουμε αγωνία.Ο υπουργός και ο ΓΓ δεν ασχολούνται από ότι κατάλαβα.Υπάρχουν σκέψεις κάποιων μου είπε ο υπουργός πως υπάρχει πολιτική παρέμβαση και γι'αυτό δεν σηκώνω τηλέφωνα. Εγώ το πιστεύω και το δέχομαι αφού ο υπουργός είναι αξιόπιστος.Εμένα με ενδιέφερε να δούνε πως η πόλη με τους πολίτες ήταν παρούσα διαμαρτυρόμενη για την αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού και νομίζω πως αυτό το πετύχαμε.

Μας είπαν πως δεν είχε ξαναγίνει από μια περιοχή να βλέπουν τέτοια ομοψυχία από όλους τους πολιτικούς,όλους τους φορείς.Νομίζω πως κάτι πετύχαμε.Η νομική ομάδα του Ολυμπιακού μου είπε πως είναι αισιόδοξη και πως οι κατηγορίες έχουν καταρρεύσει.

Ξέρω πως η αγωνία είναι πολύ μεγάλη.Θέλω να πιστεύω πως η πρόθεση που είχαμε όλοι οι πολιτικοί ήταν αυτή που μετράει και το θεωρώ κορυφαίο.Θέλω να βλέπω μισογεμάτο το ποτήρι.Με αυτή την οπτική θα συνεχίσω την προσπάθειά μου να το γεμίσω.


Θεωρώ πως η δίωξη κατά του Ολυμπιακού Βόλου είναι επιλεκτική και θα αποδειχτεί αν υπάρχει δικαιοσύνη και ισονομία.Ο Ολυμπιακός έχει ηθικό και αγωνιστικό βιογραφικό αποκομμένος από όλο το σύστημα.

Διάβασα τις καταθέσεις.Μπορεί να είμαι μηχανικός αλλά καταλαβαίνω εύκολα πως δεν στοιχειοθετείται κανένα αδίκημα εις βάρος της ομάδας.
Ας έχουμε έστω μια μικρή ελπίδα για την Παρασκευή.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...