Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Κολλημένος με την ισοπαλία!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Κέρκυρα με το οποίο ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Β' Εθνικής
Ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε στο 12'. Ο Ιωάννου νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Αποστολίδη, η μπάλα έφτασε στον Χανιώτη, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε προς την εστία και λίγο πριν από τη γραμμή ο Ιωάννου,πρόλαβε τους αμυντικούς και την προώθησε στα δίχτυα.

Η Κέρκυρα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 43' όταν ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Χανιώτης στην προσπάθειά του να την απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ της νίκης. Οι γηπεδούχοι έχασαν την πιο σημαντική ευκαιρία όταν στο 85' ο Ρομοντίνι εξαπέλυσε κεραυνό που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Το ματς ολοκληρώθηκε με δύο κόκκινες κάρτες, τις οποίες αντίκρυσαν οι Ιράλα και Ρεπερνέ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Κέρκυρας Νίκος Παντελής άφησε σαφέσταες αιχμές για τη διαιτησία λέγοντας: "Είμαστε τυχεροί γιατί το παιχνίδι το έδειχνε η τηλεόραση αλλιώς θα είχαμε χάσει. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...