Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Δεν του πάει η TV!

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από 5,5 μήνες πέτυχε η Κέρκυρα, καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι που έγινε τη Δευτέρα και με το οποίο έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Το ματς διεξήχθη υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι χαρακτηριστικό ότι προς το τέλος, σημειώθηκε ισχυρή χαλαζόπτωση!

Ο γηπεδούχος  κατάφερε να προηγηθεί στο 15′ με κοντινό σουτ του Νατσέφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός της Κέρκυρας στο 31′ έχασε την ευκαιρία από την μικρή περιοχή να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, καθώς το σουτ του έδιωξε ο Βεζυρίδης. Στο 37′ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, μετά από λάθος γύρισμα της μπάλας προς αυτόν από τον Πέτρου.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, με την Κέρκυρα να έχει την υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ανήμποροι να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Συμεωνίδη.
Ο Σλοβένος Σάσα Ράνιτς σρο 81′ με άπιαστο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι, που δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, μείωσαν -απλά- το σκορ στο 89΄με προβολή του Γιακάκογλου μετά από κεφαλιά πάσα του Πακάλτση, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο αφού τα λεπτά που απέμεναν ήταν ελάχιστα. Οι Βολιώτες δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα - μοντέλο που είχε χτίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος όπου έκανε πορεία πρωταθλητισμού. Σίγουρα μετά την φυγή του θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν και να συνεχίσουν την πορεία που είχαν. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Βεζυρίδης, Πακάλτσης, Πέτρου και Φονσέκα.

Κέρκυρα (Αλέξης Αλεξανδρής): Συμεωνίδης, Γκουστάβο, Φούφουλας, Δρούγας (80′ Καγκιούσης), Ράνιτς, Μίκατς (69′ Φλαβίνιο), Χανιώτης (61′ Καρακατσάνης), Τζεμόπουλος, Κολοτούρος, Πελαγίας, Νατσέφσκι.

Ολυμπιακός Βόλου (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Βεζυρίδης, Μάγγος, Γεωργιάδης, Αγγελόπουλος, Πακάλτσης, Μίτροφ, Φονσέκα (86′ Γιακάκογλου), Πέτρου, Μασάδο (71′ Βέρμπης), Κοντέων, Χαϊκάλης (62′ Περέιρα).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...