Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Άνοδος στον Παγασητικό!

Με χιλιάδες κόσμου στο πλευρό του ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Β' Εθνική κερδίζοντας 2-1 τη Ρόδο στο μπαράζ του Περιστερίου.



Η ομάδα μας επικράτησε κατά κράτος της Ρόδου με γκολ των Τσάγγαρη και Μπουντούρη και έδωσε το έναυσμα στους 5.500 βολιώτες που κατέκλυσαν το γήπεδο του Περιστερίου να ξεκινήσουν μία γιορτή που μεταφέρθηκε στο Βόλο όπου μέχρι αργά το βράδυ συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί.




Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπήκε νωθρά στο παιχνίδι στο πρώτο 20 λεπτο αλλά η Ρόδος δεν έκανε κάποια αξιόλογη φάση.Ο Παναγιώτης Γλύκος δεν κινδύνεψε σε κάποια φάση ενώ στην πρώτη του επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ ο Ολυμπιακός με διαγώνιο σουτ του Τσάγγαρη άνοιξε το σκορ.
Το υπόλοιπο του ημιχρόνου δεν επιφύλαξε συγκινήσεις εκτός του δυνατού παιχνιδιού από τις δύο πλευρές.

Στο β μέρος η Ρόδος προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά η ανάπτυξή της δεν βοήθησε να κάνει ευκαιρίες.Η μοναδική φορά που οι 5.500 φίλοι της ομάδας φοβήθηκαν ήταν στο 65΄όταν μετά από καθαρό επιθετικό φάουλ στον Γλύκο το οποίο δεν δόθηκε, ο Πέτρου απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την μπάλα.
Ο Ολυμπιακός με αντεπιθέσεις προσπάθησε να καθαρίσει το παιχνίδι και σε μία από αυτές ο Τσάγγαρης ανατράπηκε ολοκάθαρα μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Σκούφίτσα να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί αφού η αντίδραση των λίγων (περίπου 700) φίλων της Ρόδου ,αλλά και του πάγκου της ομάδας ήταν υπερβολική.Φωτοβολίδες σημάδεψαν τον διαιτητή και του παίκτες του Ολυμπιακού με τον Σκουφίτσα να «κυνηγιέται» στην κυριολεξία από τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Ο Μπουντούρης εύστοχος έκανε το 2-0 αλλά από ότι φαίνεται οι διαμαρτυρίες των αντιπάλων πιάσανε τόπο με το πέναλτι εφεύρεση που ανακάλυψε ο Σκουφίτσας στο 80' αφήνοντας σύξυλους ακόμα και τους αντιπάλους μας.

Ο διαιτητής του αγώνα έκανε ότι μπορούσε για να ικανοποιήσει τους...διαμαρτυρόμενους Ροδίτες κρατόντας 12 λεπτά καθυστέρηση την στιγμή που η διακοπή ήταν περίπου για 4 λεπτά.Μάλιστα στο 6 λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μασάδο ο οποίος έμπαινε ως αλλαγή στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες.

Τελικά η λήξη βρήκε χιλιάδες βολιώτες φιλάθλους να μπαίνουν στο γήπεδο και να γίνονται ένα με τους παίκτες της ομάδας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...