Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Άξιζε παραπάνω του βαθμού!

 Ο Ολυμπιακός πάλεψε εναντίον Κοζάνης και διαιτητών ,ήταν καλύτερος ,αλλά τελικά στάθηκε άτυχος και παραχώρησε ακόμα δύο βαθμούς στην μάχη της Γ΄Εθνικής.





Ο Θεοδωσιάδης παράταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 3-5-2 έχοντας τον Καβουσάκη κάτω από το γκολπόστ, τους Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκη και Ψιάνο τριάδα στα στόπερ, τον Σκοπελίτη στη δεξιά πτέρυγα και τον Διαμαντόπουλο στην αριστερή. Την τριάδα στο κέντρο αποτέλεσαν οι Κόλα, Αναστασίου και Κυρίτσης ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Κατσαγεωργίου και Ντινιωτάκης.

Η ομάδα μας χωρίς να «βγάλει μάτια» στο πρώτο μέρος στεκόταν καλύτερα από την Κοζάνη σε ένα ημίχρονο με λίγες φάσεις.Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χωρίς να...κάνουν φάση στην πρώτη τους τελική προσπάθεια στο παιχνίδι.
Ένα στημένο, αδυναμία των αμυντικών να αποκρούσουν ,ένα μάλλον αδύνατο σουτ του Ίζακσον που το «είχε» ο Καβουσάκης ,με την μπάλα να κάνει τα δικά της ,να βρίσκει πόδια και να αλλάζει πορεία δύο φορές και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο β΄μέρος «ντοπαρισμένος» με τους παίκτες μας να κάνουν το καλύτερο ημίχρονο στο πρωτάθλημα έως σήμερα.
Το πάθος ξεχείλιζε ,ήταν πάντα πρώτοι στην μπάλα και έκαναν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι.Τελικα στο 57΄από εκτέλεση πλαγίου του Σκοπελίτη, η μπάλα έφτασε στον Αναστασίου μετά από κόντρες, για να σουτάρει σε πρώτο χρόνο και να ισοφαρίσει τελικά για τον Ολυμπιακό Βόλου! Μάλιστα, ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» πανηγύρισε με τη φανέλα που έφερε τον αριθμό «3», αφιερώνοντας το τέρμα στον Αντώνη Μάνδαλο με τον Νίτσα να εξαντλεί την αυστηρότητά του και να δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα μας είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες με τον Ντινιωτάκη μοιραίο στο 51' και στο 73΄και τον Καρατσόλη να προσπαθεί να βάλει το γκολ της χρονιάς στο 82' με τον Καραγκιόζη να πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση και στο 90 τον ίδιο παίκτη να αστοχεί από καλή θέση.

Ολυμπιακός Βόλου (Θεοδοσιάδης): Καβουσάκης, Σιουμουρέκης (46’ Μυλωνάς), Διαμαντόπουλος, Κατσαγεωργίου (72’ Καρατσόλης), Παπαϊωάννου, Κόλα (79’ Καμπέρης), Ψιάνος, Κυρίτσης, Αναστασίου, Σκοπελίτης (79’ Λάμπος), Ντινιωτάκης (84’ Σταμπουλής).

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Παπαδόπουλος, Ψάλτης (60’ Νιάσε), Καραγιάννης (46’ Βοριαζίδης), Αποστολίδης (76’ Κανούλας), Ίζακσον, Παλαμίδης (74’ Πάτας), Κούφας, Μπίντσης.


Κάρτες:  Kαραγιάνης - Αναστασίου

Ο «κόραξ» του αγώνα
Απαράδεκτος έως...."στημένος" ο βοηθός κος Βαλιώτης από την Λάρισα ο οποίος είχε εντελώς προκλητικές υποδείξεις.
Ο Νίτσας αναγκάστηκε κάποιες φορές να τον αγνοήσει....

Μας άρεσε....

Ο Αναστασίου σκόραρε μετά από καιρό ενώ εντυπωσιακές ήταν κάποιες ενέργειες του Καρατσόλη.
Δεν μας άρεσε...
 
Είναι μάλλον ανιαρό να αναφέρουμε πως η ομάδα μας θα ήταν καλύτερη με ένα καθαρόαιμο φορ.


Οι δηλώσεις των προπονητών....




Θεοδοσιάδης: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό και για έναν αντίπαλο που εμφανίζεται από πέρυσι πάρα πολύ ισχυρός σε όλα τα επίπεδα, με πολύ καλή ομάδα και προπονητή. Στην κατακλείδα του αγώνα, πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Η κατάθεση ψυχής ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό με διάρκεια. Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, κόντρα στη ροή του, από μία κρύα φάση δεχθήκαμε γκολ, ένα φαινόμενο που έχει συμβεί στα περισσότερα παιχνίδια τα γκολ που έχουμε δεχθεί δεν είναι από οργανωμένες επιθέσεις, ούτε από κυριαρχία του αντιπάλου.Δίνουμε έμφαση καθημερινά σ’ αυτήν την κατάσταση για να το βελτιώσουμε. Ηρεμώντας στο ημίχρονο τα παιδιά βγήκαν με μεγάλη αποφασιστικότητα πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και είχαμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν κατέστη εφικτό. Κρατάμε την αντίδραση του δεύτερου μέρους και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Πήραμε έναν βαθμό που δεν μας ικανοποιεί, αλλά μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, γιατί δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ στις προπονήσεις. Το μυαλό μας είναι στα επόμενα τρία παιχνίδια, μέχρι τη διακοπή. Να ετοιμαστούμε και να συλλέξουμε τους περισσότερους βαθμούς που μπορούμε να πάρουμε. 

Αυτό που είναι στις δυνατότητές μας είναι να δουλεύουμε καθημερινά στο επιθετικό κομμάτι και να πείσουμε τους παίκτες να δημιουργούμε καταστάσεις. Το τελευταίο διάστημα δημιουργούμε, όπως έγινε και στο Κεραμίδι. Το γκολ είναι και μία αντιληπτική ικανότητα αλλά και έχει να κάνει με την οξυδέρκεια του παίκτη . Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θέλει να πετύχει γκολ. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ σ’ αυτό το κομμάτι η ομάδα βρίσκει ρυθμό και τελικές ενέργειες. Με αυτές τις εμφανίσεις και τις προσπάθειες ειδικά του δεύτερου μέρους, οι βαθμοί που έχουν χαθεί, ο ιδρώτας των παιδιών είμαι σίγουρος ότι θα ανταμειφθεί στα επόμενα παιχνίδια».

Ένιωσα κατά τη διάρκεια του αγώνα τη στήριξη του κόσμου, που στο δεύτερο μέρος έσπρωξε την ομάδα. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη στήριξή του μέχρι και σήμερα και να ξέρει ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κάνουμε κάθε Κυριακή περήφανο»


Μπαδήμας: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Προηγηθήκαμε χωρίς να έχουμε κάνει μεγάλη φάση. Στο δεύτερο μέρος μας πίεσε ο Ολυμπιακός Βόλου και πέτυχε ένα γκολ. Είχε και 1-2 ευκαιρίες και κάποια σουτ με πολύ καλές προϋποθέσεις που αντέδρασε ο τερματοφύλακάς μας. Είχαμε κι εμείς κάποιες περιπτώσεις για κάτι περισσότερο. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων» υπογράμμισε για το παιχνίδι ο Νίκος Μπαδήμας.

Από την αρχή είχα την εντύπωση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρωταγωνιστήσει και λόγω ιστορίας και λόγω ποιότητας, προπονητή, παικτών… θεωρώ ότι θα είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία» απάντησε σχετικά.

Εμείς θέλουμε να πετύχουμε αυτό που αφαιρέθηκε από την ομάδα πέρυσι που πέτυχε μέσα στο γήπεδο και τελικά δεν το πήρε στα χαρτιά. Ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο στόχος είναι η άνοδος και από εκεί και πέρα μέσα στο γήπεδο φαίνονται όλα. Κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύει μία ομάδα πόσο καλή είναι και που θα φτάσει».


 


 


Μικρά&πικάντικα
  • Περίπου 700 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου
  • Δηλώσεις μέσω ανάρτησης έκανε και ο Νίκος Τσεκούρας  «Το μέγεθος το όνομα και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου δεν μας επιτρέπει να θεωρούμε επιτυχία την ισοπαλία.μως το πάθος η αυταπάρνηση και η αγωνιστικοτητα των παικτών μας στον σημερινό αγωνα μας κάνει υπερήφανους.Νέα παιδιά απο τον Βολο με φιλοδοξίες όνειρα και αγάπη για την ομάδα της Πόλης τους με την καθοδήγηση του προπονητου μας και των συνεργατών του εκαναν κατάθεση ψυχης και εμεις πρέπει να τους στηρίζουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.Σήμερα τα παιδιά μας αποδείξανε ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα μεγάλα μπάτζετ.Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού μας σημερα ήταν συγκινητική.Τα παιδιά έχουν την ανάγκη της στήριξης του κόσμου.Γίνεται μια καθαρή και αξιοπρεπή προσπάθεια από όλους με δυσκολίες σε ένα δύσκολο περιβάλλον.Αγαπώ λοιπον την ομάδα μου την προστατευω και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...