Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ελπίδα για την επόμενη ημέρα!


 Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Εκατοντάδες φίλαθλοι κατέκλυσαν κάθε γωνία του γηπέδου της Άλλης Μεριάς και έδωσαν το δικό τους μήνυμα στήριξης .

O Νίκος Τσεκούρας χαιρέτησε την «συγκέντρωση» αναφέροντας πως στόχοι του φετινού Ολυμπιακού θα είναι η ανάδειξη του βολιώτικου στοιχείου, η αλήθεια προς τους φιλάθλους αλλά και το άνοιγμα της ομάδας στην κοινωνία του Βόλου.

Ο προπονητής της ομάδας ήταν πιο αναλυτικός και ανέφερε:

«Είναι ημέρα χαράς. Μετά από πολύ καιρό η ομάδα ξαναμπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, στον φυσικό της χώρο, σε μια καινούρια προσπάθεια. Μια προσπάθεια δύσκολη, αλλά πιστεύω πως μ’ αυτό που είδαμε σήμερα όλοι μας – και αναφέρομαι στο αγωνιστικό τμήμα, ποδοσφαιριστές και προπονητές – μ’ αυτόν τον παλμό και την αγάπη του κόσμου η ομάδα έχει παρόν και σίγουρα θα έχει και μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ και δήλωσε την έμπρακτη στήριξή του στην ομάδα. Όπως είπα και στην παρουσίασή μου δεν θέλω να μιλάμε πολύ. Καθρέφτης για εμάς θα είναι καθημερινά τα γήπεδα προπονήσεων. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, με πολλά νέα παιδιά. Υπάρχει εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά, που είναι μέσα απ’ τον νομό Μαγνησίας. Σίγουρα η ομάδα θα δυναμώσει με κάποιες επιλεκτικές προσθήκες έμπειρων παιδιών που θα μας κάνουν πιο ανταγωνιστικούς.

Προσωπικός μου στόχος, αλλά και στόχος της ομάδας είναι να γίνουμε ομάδα με «Ο» κεφαλαίο. Μια ομάδα που θα λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα, θα έχει ως στόχο να είναι ανταγωνιστική και σε μια δύσκολη κατηγορία θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές κι όχι κομπάρσοι».

Ο Ολυμπιακός Βόλου σίγουρα θα ενισχυθεί. Αντιλαμβάνομαι και αναγνωρίζω τις ανησυχίες του  κόσμου και ειδικά σε καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδους όλος ο κόσμος περιμένει τα ονόματα. Θα μου επιτρέψετε να πω πως είμαι ένας άνθρωπος κι ένας προπονητής που θέλω να ξεκινάω ορθολογικά. Να ξεκινάω με το «α» και να χτίζω τη χρονιά μου για να φτάσω στον Μάιο κι εκεί θα δούμε τι έχουμε κάνει και θα γίνει η κριτική για όλους μας.

Είναι ξεκάθαρο πως στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι το πρωτάθλημα. Όμως η φιλοσοφία της διοίκησης και η δική μου είναι ξεκάθαρη: θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι τίμια, θα προσπαθεί, μια ομάδα που θα διεκδικεί σε κάθε έδρα το αποτέλεσμα κι όπως σας είπα θέλουμε να παίζουμε για το έμβλημα του Ολυμπιακού κι όχι γι’ αυτό που γράφει πίσω η φανέλα .

Την εβδομάδα που διανύουμε όλες οι προπονήσεις θα γίνουν εδώ, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές. Επιλέξαμε αυτό το γήπεδο για να συντονιστούμε γιατί περιμένουμε και κάποιες ακόμη προσθήκες. Να γίνουν όλες οι ιατρικές εξετάσεις κι από εκεί και πέρα η ομάδα από την επόμενη Δευτέρα θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Γεωργίου που ήδη έχουν γίνει πολλές εργασίες για να είναι όλα έτοιμα και περιμένουμε καθώς έχουν γίνει συζητήσεις και με γήπεδα του Πηλίου, αλλά και με κάποια άλλα αθλητικά κέντρα, ώστε να βρεθούν οι ημερομηνίες για να πάει η ομάδα τουλάχιστον 8-10 ημέρες για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος θα βρούμε ημερομηνίες για να πάμε».

Να σημειωθεί πως στον αγωνιστικό χώρο,μαζί με τους παίκτες βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού που μάλιστα έχουν νέο πρόεδρο τον «μεγάλο» Γιώργο Καραμίχαλο.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...