Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Το νέο "team" καλαθοσφαίρισης!

 
Νέα πρόσωπα στον πάγκο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ανακοινώθηκαν.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η Διοίκηση του Α Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας και την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης το οποίο αποτελείται από τους κκ.:

TECHNICAL MANAGER:ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΡΙΤΖΗΣ

COACH:ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ

ΑSSISTANT COACH:ΑΓΗΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

ΤRAINER:ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης επανέρχεται στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μετά την επιτυχημένη προηγούμενη παρουσία του τόσο ως βοηθός ,όσο και ως πρώτος προπονητής.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο καθοδήγησε με επιτυχία την νεοφώτιστη στις Εθνικές Κατηγορίες ομάδα του B.C Aγριά συμβάλλοντας στην παραμονή της στην Γ ’Εθνική.

Έχει διατελέσει επίσης προπονητής ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ,του Γ .Σ. Αλμυρού, του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ1937,του Γ.Σ.ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ. Διακρίνεται για το άριστο επίπεδο επικοινωνίας με τους παίχτες του, την εργατικότητα του εντός του αγωνιστικού χώρου και την συνεχή επιμόρφωσή του.Είναι μέλος του ΣΕΠΚ.

Ο Άγης Τζούμας γεννημένος στις 27/10/1976,μετά το πέρασμα του ,ως αθλητής από τα τμήματα υποδομών της Νίκης Βόλου και της ανδρική ομάδα του Περραιβού, διετέλεσε προπονητής σε όλα τα τμήματα του συλλόγου συμβάλλοντας καθοριστικά στην αγωνιστική του παρουσία.

Διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου και πρώτος προπονητής στους Ν. Αθλητές Νίκης Βόλου ,τον Ίωνα Βόλου, την Ανάληψη και την ΑΕΔΒ.Είναι μέλος του ΣΕΠΚ και κάτοχος διπλώματος προπονητή Γ ’Κατηγορίας.

Ο Κώστας Καμένος διακεκριμένος προπονητής κωπηλασίας συνδεδεμένος με την ανάδειξη πρωταθλητών και πρωταθλητριών παγκόσμιου και πανευρωπαϊκού βεληνεκούς θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά ως προπονητής φυσικής κατάστασης να συνδράμει στο έργο των προπονητών.

Στην πυραμίδα τού Τεχνικού Επιτελείου θα βρίσκεται ως Τεχνικός Διευθυντής ο διακεκριμένος και πρόσφατα βραβευθείς από την ΕΟΚ για την μακροχρόνια προσφορά του, Αντώνης Μυριτζής.

Άριστος γνώστης του χώρου της καλαθοσφαίρισης θα συνεισφέρει για μία ακόμη χρονιά τις πολύτιμες γνώσεις του στην αγαπημένη του ομάδα. Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και εύχεται υγεία , καλή συνεργασία και επιτυχίες στις δυνατές προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...